GOLUBOVIĆKA UBIJA! Rekla mu jednu REČENICU! Smirivali ga pola sata! Au, ZLO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2017, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOLUBOVIĆKA UBIJA! Rekla mu jednu REČENICU! Smirivali ga pola sata! Au, ZLO! (VIDEO)

Otrovan jezik.

Pretpostavljamo da je Jelena Golubović čula za stih Branka Miljkovića "Ubi me prejaka reč", jer ga vrlo često koristi u obračunu sa protivnicima u rijalitiju "Zadruga".

Pogledajte OVDE kako je brat izvređao Jelenu Golubović. 

Ona je u svađi sa novinarem i učesnikom Milanom Miloševićem. Kada je pomenula njegovu porodicu, to ga je u sekundi dotuklo.

- Ja sam zahvalna na mojim dobrim genima. Niko (u njenoj porodici) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se ne drogira, niko nije narkoman i niko nema ubilačke i samoubilačke gene. Rekla sam patikaru (Miloševiću), da ću za sve tekstove koje ja napisao da ću da ga tužim, jer on nije novinar - rekla je Golubovićeva, aostali učesnici su je zatim ućutkali.

Milan je ustao da nešto kaže, a onda je briznuo u plač i otišao u spavaću sobu. On je jecao, a onda se smirio.

- Sram je bilo gadura jedna odvratna, pa moja majka ovo gleda! - rekao je Milošević. On je rekao da je njegov brat izvršio samoubistvo, a da drugi brat ima cerebralnu paralizu i da nije u redu biti zlurad povodom takvih stvari.

Jelena je rekla da joj je Milošević svraćao u kuću i da joj je rekao kako bi je ženio da nije gej. Milošević je rekao da ne želi da komentariše te laži, a Miki Đuričić je prokomentarisao: "Bolje biti p*der, nego tvoj muž".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.