GLEDAOCI GRANATIRAJU TELEVIZORE ZBOG VAS! Car ODRŽAO LEKCIJU Anđeli - Zvekijevom i Aninom braku NIJE KRAJ!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Feb.2023, 10:43

"GLEDAOCI GRANATIRAJU TELEVIZORE ZBOG VAS!" Car ODRŽAO LEKCIJU Anđeli - Zvekijevom i Aninom braku NIJE KRAJ!

"Hodaš kao krivi toranj jer ti je pohvalio zadnjicu!"

Voditelj emisije "Pitanja gledalaca" koja se svakog četvrtka odvija u "Zadruzi",  Darko Tanasijević, sinoć je dao reč Filipu Caru kako bi on prokomentarisao situaciju između Ane Ćurčić, Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić.

- Ima jedna gora stvar od samog postupka, a to je kada ne znamo da objasnimo, desi nam se trema. To se desilo Zvezdanu. U njegovom životu je prvo Ana, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << hiljadu mesta praznih. Nažalost, njihov brak nije bio dobar - rekao je Car.

- Kako možeš ti da kažeš da nam brak nije bio dobar - ubacila se Ana.

- To je moje mišljenje. Nešto je falilo u tom celom odnosu. Oni jesu specifični i idu zajedno. Njihovoj ljubavi i zajedničkom životu ni sad nije kraj. Kada se pogubi, malo je tenzičan, pa sve to utiče na njega. Ja slušam sve ovo što se dešava, mislim da gledaoci granatama gađaju televizore, ili papučom. Zvezdana ne razumeju, razumeju ga ako ga prate sa strane. Tri, četiri dana je rasuta, totalno što ne zna šta se dešava sa Zvezdanom. Nikada Anđela nećeš moći da je shvatiš, samim tim što ne znaš gde si ti - oštro je odgovorio Car.

- Ova devojka njega ne voli, to je opsesija - rekla je Ana.

- Ovim ponašanjem kojim zastupaš, ne pokazuješ ljubav i poštovanje. On se oseća loše i ludi, ne zbog tebe i sebe, nego zbog nje. Samim tim što ćeš biti bezobrazna, ovom čoveku ćeš otežati i odmoći. On ti je rekao da imaš dobru zadnjicu, pa ti hodaš kao krivi toranj. Radiš loše stvari sebi, otežavaš sebi. Smatram da ti Ani nisi kriva, ali nije ni Ana tebi. Okej, boriš se za svoju ljubav, ali kao da je tebi Ana ušla da otme ljubav - rekao je Filip.

- Juče je rekla da me je analizirala i da zna svaki moj postupak. S tim što sam odgovorila na pitanje, ne mislim da sam bezobrazna, samo ne dozvoljavam da me neko poliva kofom go**na i da sedim i da ćutim - rekla je Anđela.

- Ovim ponašanjem se ne boriš, nego praviš sebi i njemu gore - rekao je Car.

- Anđela se zaljubila u sliku koju joj je predstavio, a prosto mi je nejasno da ona nema samosvest i da je i dalje: "Ja, pa, ja". Zanima me kako bi se ona nosila sa depresijom, sonijem i zatvorom - rekla je Žana.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.