OVO JE GLAVNI DOKAZ DA ANA I ZVEZDAN RADE SVE ZBOG PRIČE? Snimak kruži internetom, RASTUMAČENO ŠAPUTANJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2023, 12:12

OVO JE GLAVNI DOKAZ DA ANA I ZVEZDAN RADE SVE ZBOG PRIČE? Snimak kruži internetom, RASTUMAČENO ŠAPUTANJE

Pokazali su se kao sjajni rijaliti igrači koji su trebali šestoj sezoni.

Svi i dalje sa uzbuđenjem prate razvoj situacije između Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčič, njegove nevenčane supruge koja je napravila pravu rijaliti buru kada je pre neki dan ušla u Zadrugu.

Mnoge stvari i dalje nisu jasne, a kako vreme odmiče, gledaoci zadruge pokušavaju da shvate njihove motive za onakvo ponašanje.

Njih dvoje se stalno svađaju. Zvezdan u jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trenutku preti Ani užasnim pretnjama, a u drugim kleči na kolenima i moli za oproštaj.

Sa druge strane, Ana je izazvala velike simpatije kada je ušla u Zadrugu, ali, kako vreme odmiče, neki gledaoci osuđuju što je tako lako prešla preko sveg Zvezdanu, te mu se već nudi da mu sprema večeru.

Anđela Đuričić je po svemu sudeći ispala koletaralna šteta, što njoj uopšte ne smeta da nastavlja da morališe drugim zadrugarima.

Sada se na internetu pojavio jako zanimljiv klip koji možda govori o motivima Zvezdanovog i Aninog ponašanja.

Naime, Zvezdan je pričao sa Jovanom Tomić Matorom o svojoj situaciji sa ženom.

A onda se Zvezdan naslonio poznatoj rijaliti takmičarki na uvo.

- Ne može petica da pobedi šesticu - rekao je Zvezdan. 

Iako se na prvu loptu iz ovoga ne može ništa pouzdano zaključiti, mnogobrojni tvrdokorni gledaoci su razvili teoriju da se brojne imenice "petica" i "šestica" odnose na sezone Zadruge i da Zvezdan ovde želi da kaže da će ova sezona rijalitija biti burnija i uzbudljivija od prethodne. Podsetimo, rejtinzi pete sezone su skakali svaki put kada je dolazilo do sukoba između bračnog para Dejana i Dalile Dragojević. Pošto je trenutno u 6. sezoni opet glavna tema  raspad (van)bračnih odnosa, onda ispadne da Zvezdan poprilično kalukuliše i da računa na gledanost i pravljenje provokativne i gledljive priče u Zadruzi.

Bilo da svesno ili nesvesno to čine, Zvezdan i Ana su se zasigurno pokazali kao sjajni rijaliti igrači, s obzirom da im je ovo prvo učešće u televizijskom programu ovakvog formata.

A post shared by DON’T HATE WHAT YOU DON'T UNDERSTAND 🤷🏽‍♀️ (@dont8mee)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SRUŠIO JOJ SE PLAN KAO KULA OD KARATA! Anđela pred ulazak u "Zadrugu" imala spremljenu TAKTIKU, Zvezdan sve UNIŠTIO

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2023

Otkrila koji su joj bili glavni motivi da uđe u rijaliti!..Glavna tema u Beloj kući je odnos Anđele Đuričić, Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić. Mnogi su se iznenadili kada se Anđela upustila u vezu sa zauzetim muškarcem, s obzirom na to da je u prošloj sezoni važila za jednu od najmoralnijih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.