SRUŠIO JOJ SE PLAN KAO KULA OD KARATA! Anđela pred ulazak u Zadrugu imala spremljenu TAKTIKU, Zvezdan sve UNIŠTIO

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2023, 12:12

SRUŠIO JOJ SE PLAN KAO KULA OD KARATA! Anđela pred ulazak u "Zadrugu" imala spremljenu TAKTIKU, Zvezdan sve UNIŠTIO

Otkrila koji su joj bili glavni motivi da uđe u rijaliti!

Glavna tema u Beloj kući je odnos Anđele Đuričić, Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić. Mnogi su se iznenadili kada se Anđela upustila u vezu sa zauzetim muškarcem, s obzirom na to da je u prošloj sezoni važila za jednu od najmoralnijih devojaka u Beloj kući.

U šestoj sezoni su gledaoci mogli da prate vrele akcije između Zvezdana i Anđele, iako je ona rekla da joj se to nikada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neće desiti pred kamerama.

Pred ulazak u prethodnu sezonu, Anđela se predstavila u profilu i jasno je iznela svoje stavove. Međutim, ispostavilo se da je učinila sve suprotno od onoga što je izgovorila.

- Ja sam Anđela Đuričić, imam 22 godine i dolazim iz Crne Gore, iz Herceg Novog. Inače sam muško-ženski frizer. Znam sve da pravim, tako da ću unutra biti od koristi. Moj razlog ulaska su, naravno svi kažu novac, i to donekle i jeste, lična promocija i poslovni planovi. Svi su bili u fazonu: "Ne treba ti to, ali mi ćemo te podržati jer si naša". Ako imate neko dobro društvo i ako se pronađete sa nekim momkom ili devojkom, smatram da može da vam bude lepo i u zatvorenom prostoru - rekla je tada Anđela, a zatim dodala šta misli o vrelim akcijama pred kamerama:

- S*ks pred kamerama, apsolutno ne! Možete da očekujete moja druženja, ali to apsolutno ne. Prosto, i zbog sebe i zbog mojih roditelja, nema potrebe za tim stvarima. Mešaju porodice i svakakve uvrede padaju, to sebi ne bih dozvolila jer nisam takva. Upoznavaću se svakako, a da li će se meni neko dopasti ili ne, to je druga priča. Najviše može da me iznervira laž. Može istina i da je najgora, samo da ne laže - rekla je Anđela pred ulazak u petu sezonu.

Anđela je imala u planu da ispoštuje svoju porodicu i da im ne priređuje da gledaju na malim ekranima kako razmenjuje nežnosti ispod pokrivača sa svojim izabranikom, ali joj to nije pošlo za rukom. Pala je na Zvezdanov šarm i nije mogla da iskontroliše nagone.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

♬ original sound - ❤SEKA❤

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"RASTURAČICA BRAKA!" Žestok okršaj zbog Anđele Đuričić - Zvezdan NE STAJE u odbranu ljubavnice!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2023

Svako ima nešto da doda...Mišljenja o Anđeli Đuričić i njenim postupcima u šestoj sezoni "Zadruge" su prilično podeljena, kako među gledaocima, tako i među zadrugarima...Dok je jedni brane i govore kako nije mogla da bira u koga će se zaljubiti, drugi je žestoko osuđuju zbog toga što se...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

ANĐELA ODBRUSILA ANI! Napala Ćurčićevu da hoće LAŽIMA da je RAZDVOJI od Zvezdana - bukti rat žene i ljubavnice

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Feb.2023, 08:42

Slavnić ne želi da se meša u njihove rasprave!..Tokom emisije "Pitanja gledalaca" došlo je do sukoba između Ane Ćurčić i Anđele Đuričić. Anđeli je zasmetalo što je Ana iznela da je slagala Zvezdana Slavnića da je imala samo dva momka. Ona tvrdi da Ćurčićeva izmišlja neke stvari o njenoj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.