Fudbaler se razvodi od seksi igračice zbog duplo starije ljubavnice!? (video)

Izvor: Scandal.rs, 11.Nov.2015, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaler se razvodi od seksi igračice zbog duplo starije ljubavnice!? (video)

Fudbaleri su u poslednje vreme na meti skandala. Pose ucena sa seks snimcima, sada se na meti našao engleski fubaler Alen Smit.

Naime, Alen se razvodi nakon samo 4 meseca braka sa seksi igračicom iz šoua X Factor, a glavni razlog je duplo starija udata ljubavnica – njima izgleda ne treba sapunica.

34-godišnja Kristina Mekmilan i 29-godišnji Alen venčali su se u julu u dvorcu, ali bajku je uskoro narušila sumnja o neveri pošto joj je na mejl >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << stigao račun njegovog mobilnog pa je primetila kako je Alen poslao stotinjak poruka na nepoznati broj.

Zato je Kristina stavila uređaj za praćenje u njegov auto, pa je tako i potvrdila svoje sumnje. Alen ju je varao, ali se iznenadila kada je saznala ko je žena s kojom ju je varao. Reč je o 43-godišnjoj Sari Koks, inače udatoj ženi i prodavačici polovnih automobila, piše The Sun. 

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Fudbaler se razvodi od seksi igračice zbog duplo starije ljubavnice!? (video)

Izvor: Svet, 11.Nov.2015

Fudbaleri su u poslednje vreme na meti skandala. Pose ucena sa seks snimcima, sada se na meti našao engleski fubaler Alen Smit.. Naime, Alen se razvodi nakon samo 4 meseca braka sa seksi igračicom iz šoua X Factor, a glavni razlog je duplo starija udata ljubavnica – njima izgleda ne treba sapunica.. Foto:...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.