Fanovi serije Uvod u anatomiju žele da ovaj glumac dobije otkaz!

Izvor: Svet plus, 05.Jul.2016, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fanovi serije Uvod u anatomiju žele da ovaj glumac dobije otkaz!

Nastala je prava pometnja na internetu, kada se danas pojavila peticija da se glumac, Džesi Vilijams, otpusti iz planetarno popularne serije "Uvod u anatomiju"!

Razlog zbog kog hiljade fanova traži da se glumac Džesi Vilijams, koji u seriji "Uvod u anatomiju" igra doktora Džeksona Ejverija, otpusti, je to što oni smatraju da je održao rasistički govor na dodeli BET nagrada, gde je nagrađen za svoj humanitarni rad. Razlog više za to je što je Šonda Rajms, koja je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << kreator serije, na kraju treće sezone, 2007. godine, otpustila glumca Isaju Vašingtona zbog njegovih homofobičnih komentara upućenih na račun kolege, T.R. Najta. Ipak, Šonda se oglasila i svima stavila do znanja da ne smatra da je Džesi rekao ili uradio bilo šta loše, te ne planira da ga otpusti iz serije, iako je poznata po tome da jako štiti svoje glumce i prati sve njihove postupke, te da ne preza od toga da nekog otpusti ako smatra da za to postoje valjani razlozi.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.