FRKA U KARANTINU - PRODUKCIJO REAGUJ Popeo se POTPUNO GO na prozor hotela - prolaznici SNIMILI sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Sep.2019, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FRKA U KARANTINU - PRODUKCIJO REAGUJ Popeo se POTPUNO GO na prozor hotela - prolaznici SNIMILI sve

Šta mu bi?!

Danas su neki od učesnika Zadruge 3 ušli u karantin gde će provesti nešto više od 24 sata pre početak najspektakularnijeg rijalitija na ovim prostorima.

Iako se mnoge veće zvezde nisu pojavila u izolaciji, oni koji su došli privukli su veliku pažnju javnosti i medija, a kako stvari stoje, očekuje nas pravi spektakl u petak, kada će kapije luksuznog imanja u Šimanovsima biti otvorene.

Pogledajte u galeriji ko su novi učesnici koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su danas došli u zatvoren prostor karantina!

A evo i snimka pre samog ulaska i smeštaja u karantinu!

Kada su se napokom smestili, očekivalo se mirno popodne, gde će se dobro odmoriti i napuniti baterije za ono što ih očekuje. Ipak, nije baš bilo tako.

Poznati šoumen iz Zadruge 1 Filip Đukić, napravio je pravu predstavu za prolaznike. On se potpuno nag pojavio na prozoru i mahao ljudima koji su hodali ulicom, a koji su njegov ludi snimak odmah okačili na društvene mreže.

Da li će Filip biti kažnjen zbog ovakvog ponašanja i pre starta Zadruge 3, ili će mu pak progledati kroz prste, ostaje da saznamo za nešto više od 24 časa!

Pogledajte njegov performans!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.