(FOTO) ŽELIM VAM DA... Sloba poslao GLASNU PORUKU nakon što je otkrio OVO: Familijo... Au - ŠOK!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jan.2019, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) "ŽELIM VAM DA..." Sloba poslao GLASNU PORUKU nakon što je otkrio OVO: "Familijo"... Au - ŠOK!

Instagram gori!

Sloba Radanović je još tokom trajanja "Zadruge 1" više puta pokazao da je srčan, kao i to da je osetljiv na nepravdu ali i da ume da bude prijatelj. s obzirom da su mu u rijalitiju bile i žena i ljubavnica, on je svakodnevno gledao da i posle razlaza sa obe ostane u dobrim odnosima i pokaže im svoju naklonost, makar kao prijatelj.

Možda mu se nevera može zameriti, ali drugarsku crtu definitivno niko ne može da mu oduzme!

Tako je i van >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Zadruge", a koliko ga razbesni izdaja i olajavanje iza leđa, pokazuje i njegov poslednji story na Instagramu koji je pod nazivom "Šampanjac tatica".

- Vi koji me pljujete iza leđa, a uživo me nazivate familijom, verujte da znam šta pričate... I ja vam stvarno želim sve najbolje. Prvenstveno da budete srećniji u životu - napisao je Sloba i time još jednom pokazao da ga vređa kada neko radi ono što on ne bi nikome.

Pogledajte rezultate

SHVATILA SAM, ŽELIM DA BUDEM OPET SA SLOBOM! Kija nije više mogla da laže o depresiji i suzama! BOMBA! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.