(FOTO) SKANDAL MAJSTOR SE VRAĆA U ZADRUGU - Oglasila se i najavila ulazak? Pevačica šokirala sve!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2021, 19:19

(FOTO) SKANDAL MAJSTOR SE VRAĆA U ZADRUGU - Oglasila se i najavila ulazak? Pevačica šokirala sve!

Ludilo u najavi!

Televizija Pink najavila je za večeras vanredno ubacivanje, od tog momenta se spekuliše ko bi mogao da se useli u Belu kuću i pridruži se zadrugarima.

Sada je sasvim izvesno da je jedan od budućih takmičara Stefan Karić koji se oglasio za naš portal, a detalje njegove izjave pogledajte OVDE, a nakon toga je Karićev ulazak potvrdio i Mensur Ajdarpašić - pročitajte više o tome OVDE.

Mnoga imane se nalaze na spisku potencijalnih učesnika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji će večeras ući u Imaginarijum, a jedno ime je i Saška Karan.

Naime, Instagram profil koji nosi ime pevačice objavio je stori koji je nagovestio njen ulazak, iako je ostalo nepoznato da li zaista Saška stoji iza ove objave, jer je više puta imala problema sa hakovanjem Instagram profila, te je vrlo često otvarala nove naloge.

Sudeći po ovoj objavi, na kojoj je najava televizije Pink, pa komentar koji je navodno pevačica napisala "Aha." Saška će se ubrzo naći u Šimanovcima, a da li je u pitanju šala njenog fana, ostaje da saznamo kroz par sati, kada je najavljeno vanredno ubacivanje.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.