(FOTO) Pogledajte kako je Breskvica REAGOVALA na pobedu Teya Dore na PZE

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 09:19

(FOTO) Pogledajte kako je Breskvica REAGOVALA na pobedu Teya Dore na PZE

Kamera usnimila sve.

Pevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, je sinoć na PZE ubedljivo pobedila po glasovima publike, ali to zbog glasova stručnog žirija nije bilo dovoljno da ode na Evroviziju.

Tako će nas u Malmeu, na Evroviziji 2024. predstavljati Teya Dora sa pesmom "Ramonda", a u trenutku kada je bilo jasno ko je pobednica kamere su usnimile reakciju Breskvice.

Ona je dostojanstveno prihvatila poraz - počela je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da aplaudira s osmehom na licu.

Nakon ovoga je iznad glave rukama pokazala srce, što je bila i poruka zahvalnosti za sve koji su putem SMS poruka glasali za nju.

Podsetimo, prema glasovima stručnog žirija pobedila je Teya Dora, a po glasovima publike ubedljivo Breskvica.

Tako je za Teya Doru stiglo 28.114 SMS glasova, dok je za Breskvicu stiglo ubedljivo najviše - čak 45.160 poruka, ali način određivanja pobednika sprečio je da Breskvica pobedi, već je podelila drugo mesto sa Zorjom Pajić, dok je četvrta bila Ana Đurić Konstrakta.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.