(FOTO) OBOŽAVALI STE JE! Ovako danas izgleda čuvena KASANDRA, trideset godina nakon emitovanja serije

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2020, 14:26

(FOTO) OBOŽAVALI STE JE! Ovako danas izgleda čuvena KASANDRA, trideset godina nakon emitovanja serije

Nije se ništa promenila!

Glumicu Koraimu Tores obožavali su mnogi u ulozi Kasandre iz istoimene serije, koja je obeležila devedesete godine prošlog veka u našoj zemlji. Venecuelanska glumica posetila je našu zemlju davne 1997. godine i nosi samo lepe uspomene.

- Za mene je ta poseta bila neverovatna. Divno iskustvo koje čuvam na posebnom mestu u svom srcu. Upoznala sam vašu kulturu i ljude koji su me srdačno dočekali i pružili mi mnogo ljubavi. Sanjam da opet >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dođem u Srbiju, nadam se da ću biti u prilici da makar još jednom posetim vašu zemlju. Iskreno to želim - rekla je glumica jednom prilikom i otkrila da redvno prati mečeve Novaka Đokovića, a voli i da sluša Cecu.

A post shared by Coraima Torres (@lacoraima) on Dec 12, 2019 at 5:35am PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.