(FOTO) Kija Kockar ISPLJUVALA Maju što je OBUKLA BELO na svadbi Janjuša i Aleks Da upropaste mladin dan

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2021, 16:24

(FOTO) Kija Kockar ISPLJUVALA Maju što je OBUKLA BELO na svadbi Janjuša i Aleks "Da upropaste mladin dan"

Namerno!

Ove nedelje na imanju u Šimanovcima održava se bogata svadbena proslava Aleksandre Nikolić Aleks i Marka Janjuševića Janjuša, a pobednica prve sezone ovog rijalitija Kija Kockar je ispratila događaj.

Ona je na popularnoj društvenoj mreži u svom stilu prokomentarisala činjenicu da je Maja Marinković namerno obukla belo, kako bi pokvarila mladi, Aleksandr Nikolić, dan, pa pomenula i svoju majku, koja je isto to uradila.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Umesto da se UDAM U ZADRUZI, JA SE RAZVELA!" Kija Kockar ostala nema na kadrove svadbe u rijalitiju, pa se osvrnula i na majku

Izvor: Blic, 11.Apr.2021

Ove nedelje na velelepnom imanju u Šimanovcima održava se bogata svadbena proslava Aleksandre Nikolić Aleks i Marka Janjuševića Janjuša, što uživo možete pratiti na TV Pink.

Nastavak na Blic...

NE MOŽE DA SE SMIRI: Maja tražila PODRŠKU od zadrugara, Kristijan i Čorba dolili ulje na vatru (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2021, 13:48

Uh uh....Maja Marinković i dalje nije imala poverenje u reč Marka Janjuševića Janjuša, a vređala je i Aleksandru Nikolić...- Sram ga bre bilo, pet puta ga pitam što je to radio - pričala je Maja...- Ona meni obećala da ništa ne bi imla sa njim, zaklela mi se. Ku*vetina jedna! Znam ja njega,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.