Evo šta je PRETHODILO ODUZIMANJU HONORARA Nenada Aleksića - zbog ovog PRETE OZBILJNE TUŽBE? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2024, 02:32

Evo šta je PRETHODILO ODUZIMANJU HONORARA Nenada Aleksića - zbog ovog PRETE OZBILJNE TUŽBE? (VIDEO)

Snimak koji je otišao u etar pokazao svu dubinu trenutne netrpeljivosti među takmičarima!

Nakon emisije "Pitanja novinara", koju je vodio Darko Tanasijević, a u kojoj je glavnu reč imao Marko Janjušević Janjuš, otkrivene su previše intimne stvari o Janjušu i Aneli Ahmić.

Uroš Stanić žestoko zaratio sa Ša, koji je dobio kaznu, kao i Rajičićem, najavio im tužbe, pa se dotakao Aneli i osuo rafal po njoj.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Što ovolika hajka protiv mene, nisam ja kriv što je ona napolju omražena, ni saveti Lepog Miće joj ne pomažu da bude favorit, kad je neko zlo u duši - ništa ne pomaže. Ide tužba i za Ša i za Uroša Rajačića za sve što spominju ovde i što me guraju. Lako je nadamnom da se iživljavate na dete jedno, sram vas bilo - rekao je Uroš.

- Ja poštujem tvoje opredeljenje, ali si ljiga od osobe! Tužiću te za  uznemiravanje, gurno si me tamo, evo, sad me boli rame - rekao je Ša.

Nakon toga, usledio je žestoki okršaj, koji je rezultirao oduzimanjem honorara reperu.

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Youtube

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.