Ena Popov pokazala seksi figuru četiri meseca nakon porođaja! FOTO

Izvor: Svet plus, 10.Jun.2015, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ena Popov pokazala seksi figuru četiri meseca nakon porođaja! FOTO

Voditeljka Ena Popov desetog februara na svet je donela ćerkicu Riju, a samo četiri meseci nakon porođaja, poznata voditeljka odlučila je da sa svojim obožavaocima podeli i svoju prvu fotografiju u bikiniju.

Ena Popov i Nenead Čanak pre četiri postali su ponosni roditelji male Rije, poznata voditeljka je već nakon četiri uspela da svoju liniju dovede do savršenstava i obuče kupaći kostim koji je istakao njenu figuru. Fotografiju koju je Ena postavila na društvenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << mrežu Instagram izazvala je pregršt pozitivnih komentara, a verni fanovi nahvalili su voditeljkin izgled i dodaju kako sa nestrpljenjem iščekuju i trenutak kada će objaviti i sliku svoje mezimice.

I decided to wear "Wild forest" this summer 💚🌾🌴 #summer #2015 #new #collection #pepperoncini #ruffle #wild #forest #bikini #twopiece #swimwear #swimsuit #beach #beachlife #beachwear #hot #june

A photo posted by Ena Popov (@enapopov) on Jun 4, 2015 at 5:09am PDT

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.