Izvor: Scandal.rs, 21.Jan.2019, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emotivna ispovest Željka Joksimovića: Otkrio intimni detalj iz života sa Jovanom

Željko Joksimović (46) pričao je za hrvatski 24sata.hr povodom koncerta koji 15. februara ima u Zagrebu, a na kraju razgovora otkrio je deo privatnosti u koji javnost nije bila upućena. Naime, iako je Željko u nekoliko navrata istakao kako bi želeo da ima još dece, sada je rekao da se to neće desiti. Kako je The post Emotivna ispovest Željka Joksimovića: Otkrio intimni detalj iz života sa Jovanom appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Jovana i Željko Joksimović

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Željko podelio tugu: Jovana i ja ne možemo imati više dece!

Izvor: Press, 22.Jan.2019, 18:28

Popularni kantautor Željko Joksimović (46) za medije je otvorio dušu i pričao o svom privatnom životu, te otkrio kako se njegova deca koju ima sa voditeljkom Jovanom Joksimović (37) slažu, kao i da li će biti dodatnog proširenja porodice. ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.