Izvor: Press, 22.Jan.2019, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željko podelio tugu: Jovana i ja ne možemo imati više dece!

Popularni kantautor Željko Joksimović (46) za medije je otvorio dušu i pričao o svom privatnom životu, te otkrio kako se njegova deca koju ima sa voditeljkom Jovanom Joksimović (37) slažu, kao i da li će biti dodatnog proširenja porodice.
- Ne možemo više imati dece. Od >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << nas ipak toliko - rekao je Željko. Kao razlog za to što je rekao naveo je da je njegova supruga Jovana imala veoma tešku trudnoću kada je nosila bliznakinje Anu i Srnu.
Kakav deda, takva unuka: Lukas pokazao na koga liči njegova mezimica!
Podsetimo, Jovana i Željko imaju sina Kostu (rođen 10. aprila 2014. godine), te bliznakinje Anu i Srnu (rođene 2. oktobra 2017. godine).
e-stock/KOBRA
Velika porodica...
- Curice stalno brbljaju, Srna više nego Ana, a njihov stariji brat Kosta to je jedva dočekao. Stalno je pitao kad će više pričati, sad ih usmerava jer nemaju baš najbolju ravnotežu. On to kao zna, ali se isto tako i naljuti kad mu se ne maknu s puta dok prolazi - sa osmehom je rekao Željko u istom razgovoru  i otkrio formulu kojom održava savršen brak s Jovanom.

Pogledaj vesti o: Jovana i Željko Joksimović

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.