Emina Jahović otkriva: Mustafa Sandal ne plaća alimentaciju već 2 godine

Izvor: Tracara.com, 24.Feb.2021, 08:40

Emina Jahović otkriva: Mustafa Sandal ne plaća alimentaciju već 2 godine

Pevačica Emina Jahović otvoreno je pričala o bivšem mužu Mustafi Sandalu, pa je istakla da on već dve godine ne plaća alimentaciju. „Mustafa više od dve godine ne plaća alimentaciju za naše sinove Jamana i Javuza. Sve obaveze prešle su na mene.“ istakla je Emina. „Trebalo je da kupi kuću u Beogradu, ali to nije uradio. Takođe smo imali dogovor da pokrije zdravstveno osiguranje dece. Dan kada sam se najgore osećala je bio kada sam odvela decu kod lekara i saznala da im zdravstveno >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << osiguranje nije uplaćeno,“ dodala je Jahović. „Ako on zaista ne želi da ispunjava svoje obaveze, uprkos tome što može to da priušti, mislim da bi svoje razloge trebalo da objasni svojoj deci, a ne meni. Ako smo decu doneli zajedno na ovaj svet, dužnost nam je da se isto tako zajednički staramo u njima,“ zaključila je Emina. The post Emina Jahović otkriva: Mustafa Sandal ne plaća alimentaciju već 2 godine appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Emina Jahović o Mustafi: Neka deci objasni zašto ne brine o njima!

Izvor: Svet plus, 24.Feb.2021

Pevačica Emina Jahović progovorila o bivšem suprugu Mustafi sandalu! Alimentaciju ne plaća, ostavio je sinove bez zdravstvenog osiguranja. Neka deci objasni zašto ne brine o njima!..Emina Jahović po prvi put je otvorila dušu i otkrila pravu istinu o njenom i Mustafinom odnosu u kome očigledno...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.