Elton Džon u Diznilendu sa sinovima Zaharijem i Ilajdžom (foto)

Izvor: Svet, 24.Dec.2015, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elton Džon u Diznilendu sa sinovima Zaharijem i Ilajdžom (foto)

Elton i Dejvid sa Zaharijem i Ilajdžom

Pretpraznično raspoloženje, ali i peti rođendan malom Zahariju, bili su divan povod da Elton Džon povede svoje sinove u avanturu u Diznilend.
Zahari i Ilajdža su sa tatom uživali u vožnjama na vrteškama, u šoljici za čaj, grlili se sa Mikijem i radili sve ono što bi svako dete poželelo.
Ilajdža u Mikijevom zagrljaju

Ovo je mališanima bilo prvo putovanje u najlepšu zemlju na svetu, te će poseta Diznilendu zasigurno ostati dugo u njihovom sećanju.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Elton Džon u Diznilendu sa sinovima Zaharijem i Ilajdžom (foto)

Izvor: Scandal.rs, 24.Dec.2015

Pretpraznično raspoloženje, ali i peti rođendan malom Zahariju, bili su divan povod da Elton Džon povede svoje sinove u avanturu u Diznilend...Zahari i Ilajdža su sa tatom uživali u vožnjama na vrteškama, u šoljici za čaj, grlili se sa Mikijem i radili sve ono što bi svako dete poželelo...Ilajdža...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.