Ekskluzivni snimci sa kocerta! Nataša Bekvalac zapalila Beograd! Visila u vazduhu, uz suze pevala i slala poruke ljubavi publici!

Izvor: Svet, 15.Feb.2020, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekskluzivni snimci sa kocerta! Nataša Bekvalac zapalila Beograd! Visila u vazduhu, uz suze pevala i slala poruke ljubavi publici!

Bez predaha,
pevala je u petak veče najpopularnija Novosađanka. Nataša Bekvalac napunila je u petak veče beogradsku “Štark arenu” i tražila se karta više. Sve je bilo u znaku ljubavi. I kostimi i igra i pesme.
Spektakularan koncert bio je kruna njene 20 godina duge karijere. Sam njen dolazak na binu izazvao je vrisku. Mala plava se spuštala preko pola “Arene”.
– Dobro veče, Beograde – poručila je okupljenim fanovima. – Da li ste mi dobro? Hoću >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << da ljubav noćas bude jedini jezik kojim govorimo. Dobrodošli na “SOS za ljubav šou”.
Spektakl je počeo pesmom “Ja sam dobro”. A onda su se ređali Natini hitovi – “Ludak”, “Kraljica novih ljubavi”, “Milo moje”, “Najgora”, “Lave moj”…

Svaku pesmu pratila je posebna koreografija i grupa plesača. Poseban gost sa kojom je Bekvalčeva otpevala dve pesme bila je Emina Jahović. Uz “Gospodina”, pevale su i “Muško, više ne mogu”. Binu je na nekoliko minuta zauzela i njena sestričina Zoja, koje je potvrdila da im je muzikalnost u krvi.

Suze su se često slivale niz Natino lice. Posebno kada je pevala pesmu “Sine moje”, koja je napisana za njene ćerke.








View this post on Instagram















Nataša Bekvalac S.O.S. Za Ljubav i krtaca Arena!
A post shared by SVET (@svet_rs) on Feb 14, 2020 at 1:44pm PST


– Hvala, Beograde, na najlepšoj noći koju sam ikad doživela u životu. Hvala vam što se opet osećam vrednom – poručila je Nataša Bekvalac na spektaklu.
Svet Svet
The post Ekskluzivni snimci sa kocerta! Nataša Bekvalac zapalila Beograd! Visila u vazduhu, uz suze pevala i slala poruke ljubavi publici! appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Dan rezervisan za ljubav: Sudbonosno „da“ na koncertu Sergeja Ćetkovića

Izvor: Story, 15.Feb.2020

Sergej Ćetković nastupio u zagrebačkoj Areni, a koncert prekinula iznenadna veridba Jedan od najvoljenijih muzičara u regionu, Sergej Ćetković, nastupio je na Dan zaljubljenih u najvećoj hrvatskoj dvorani pred 8.000 gledalaca priredivši im romantično putovanje kroz emotivne pesme koje je stvarao...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.