EVO ŠTA KAŽE DUŠICA JAKOVLJEVIĆ O NOVOJ VODITELJKI ZADRUGE 7: Ovako je reagovala na vest o proširenju Pinkovog tima

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2023, 16:26

EVO ŠTA KAŽE DUŠICA JAKOVLJEVIĆ O NOVOJ VODITELJKI ZADRUGE 7: Ovako je reagovala na vest o proširenju Pinkovog tima

Sigurna je da će se Maša odlično snaći u ovoj ulozi!

Veliki šef je najavio da od septembra kreće sa emitovanjem sedma sezona rijaliti programa "Zadruga" koja će nositi naziv "Elita". Televizija Pink je najavila da će doći do proširenja voditeljskog tima.

Program će u sedmoj sezoni voditi Dušica Jakovljević, Ivana Šopić, Darko Tanasijević, a kao novo lice, pridružiće im se Maša Mihailović.

Maša ima 21 godinu, rođena je u Beogradu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i student je Fakulteta za medije i komunikacije. Ona iza sebe ima bogato novinarsko iskustvo i sada je spremna da gradi uspešnu televizijsku karijeru.

Ekipa portala Srbija Danas kontaktirala je Dušicu Jakovljević, a ona je podelila sa nama da se raduje ovom proširenju tima.

- Ja sam već Maši poželela dobrodošlicu i drago mi je kad dođe do proširenja i osvežavanja našeg voditeljskog tima. Mi na televiziji Pink fukcionišemo kao jedno, uvek radimo zajedno, pomažemo se i oslanjamo se jedni na druge. Jako mi je drago što imamo još jednu koleginicu i sigurna sam da će se ona jako dobro snaći u voditeljskom poslu. Tako da, Mašo dobro došla - rekla je Dušica ekskluzivno za portal Srbija Danas.

Ekskluzivnu ispovest Ivana Marinkovića o ponudi Pink televizije, odnosu sa malim Željkom i prevari Ane Ćurčić, poslušajte klikom OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DUŠICA SE OGLASILA NAKON VESTI O NOVOJ VODITELJKI "ZADRUGE" Evo šta je imala da poruči Maši (21)

Izvor: Blic, 17.Jul.2023

Veliki šef je najavio da od septembra kreće sa emitovanjem sedma sezona rijaliti programa "Zadruga" koja će nositi naziv "Elita", koju će voditi i nova voditeljka.

Nastavak na Blic...

"DA LI TI LIČIM NA NEKOG KO BI UŠAO U ZADRUGU?" Nekada je pevala u Beloj kući, a sada pobesnela na pitanje o rijalitiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2023, 07:41

Oštro reagovala na ovu temu!..Veliki šef je najavio da uskoro kreće sedma sezona rijaliti programa "Zadruga" koja će nositi ime "Elita". Produkcija već uveliko pregovara sa velikim rijaliti zvezdama o učešću u narednoj sezoni...Ekipa portala Srbija Danas, snimila je Miljanu Kulić ispred Pink...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.