EVO KOGA JE NOVA VODITELJKA ZAMENILA! Nju ćemo gledati UMESTO dobro poznatog lica Zadruge!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2023, 16:26

EVO KOGA JE NOVA VODITELJKA ZAMENILA! Nju ćemo gledati UMESTO dobro poznatog lica "Zadruge"!

Došlo je do određenih izmena pred novu sezonu.

Produkcija "Zadruge" danas je zvanično saopštila da će u novoj sezoni "Zadruga 7 - Elita" dosadašnji voditelji dobiti pojačanje.

U pitanju je potpuno novo lice, koje će do sada provereni tim, koji čine Dušica Jakovljević, Darko Tanasijević i Ivana Šopić, upotpuniti, a u pitanju je Maša Mihailović (21). Ona će pleniti svojom lepotom i harizmom, a takmičare će rešetati opasnim pitanjima.

Ipak, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ono što je svima zapalo za oko, jeste da nedostaje ime Marka Đedovića, koji je do sada takođe bio u voditeljskom timu, nakon odlaska Milana Miloševića.

Đedović je bio prisutan na velikom superfinalu, a jednom nedeljno je sa zadrugarima obavljao popularne intervjue prilikom izbacivanja.

Budući da sve zanima da li će Marko ostati voditelj, ili je lepa Maša došla kao njegova zamena, mi smo pokušali da stupimo u kontakt sa Markom Đedovićem, ali je on ostao nedostupan za komentar.

Jedino njegovo oglašavanje ovim povodom za sada, jeste to što je podelio na svom storiju zvaničnu objavu Pink televizije, ali bez komentara.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

EVO ŠTA KAŽE DUŠICA JAKOVLJEVIĆ O NOVOJ VODITELJKI ZADRUGE 7: Ovako je reagovala na vest o proširenju Pinkovog tima

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2023

Sigurna je da će se Maša odlično snaći u ovoj ulozi!..Veliki šef je najavio da od septembra kreće sa emitovanjem sedma sezona rijaliti programa "Zadruga" koja će nositi naziv "Elita". Televizija Pink je najavila da će doći do proširenja voditeljskog tima...Program će u sedmoj sezoni voditi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.