Izvor: Piplmetar.rs, 18.Jul.2023, 04:35

POSLE RAZGOVORA SA PRODUKCIJOM PROMENIO MIŠLJENJE! Kategorički je odbijao da uđe u rijaliti Zadruga 7 Elita, a sada je dao drugi odgovor!

Nekadašnjeg zadrugara Nenada Lazića Necu ćemo, po svoj prilici, gledati i u sedmoj sezoni ovog TV formata.
Zadruga 6 (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot


Podsetimo, Nenad je, po napuštanju rijaliti šou-programa „Zadruga 6“, kategorički odbio mogućnost da se vrati na imanje u Šimanovcima, ali, nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << sinoćnjeg gostovanja u emisiji „Narod pita“ i susreta sa produkcijom ovog TV formata on je promenio odgovor.
Nenad Lazić Neca (Foto: Screenshot TV Pink)
Naime, odgovarajući na pitanja pratilaca na društvenim mrežama, i brojnih poruka da uđe u rijaliti šou-program „Zadruga 7 Elita“ kako bi bio „glas naroda“, Lazić je naposletku uz osmeh poručio: „Možda, dušo…“.
Nenad Lazić Neca (Foto: Instagram/iamnecaa)
Šta je Nenad Lazić Neca, sa druge strane, ispričao o Anđeli Đuričić pogledajte u odvojenom tekstu: ODUSTAO OD UČEŠĆA U RIJALITIJU Zadruga 7 Elita, pa opleo po Anđeli Đuričić: „Bezeni, jahte…“
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.