EVO ČIJU HALJINU ĆE CECA NOSITI NA VELJKOVOJ SVADBI, a ovako je prokomentarisala Bogdanino devojačko veče

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2019, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EVO ČIJU HALJINU ĆE CECA NOSITI NA VELJKOVOJ SVADBI, a ovako je prokomentarisala Bogdanino devojačko veče

Pripreme su u toku.

Bliži se 24. novembar - datum svadbe Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić, a kako mnogi kažu, to će biti svadba decenije.

Prošle nedelje je svoje devojačko veče imala Bogdana, a večeras će sin najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović proslaviti svoje momačko veče.

Srpska majka je dala komentar o predstojećoj proslai:

- Nije moj momački dan. Ja sam imala sinoć devojačko veče - rekla je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ceca, a onda otkrila kakva atmosfera vlada u porodici Ražnatović:

Mi se zaista radujemo, euforija vlada, samo neka se dešavaju lepe stvari, da je na veselje. Niko nije zbunjen. Bila sam uredno pozvana na devojačko veče, ali posao mi nije dozvolio.

Pevačica je otkrila i kakvu će toaletu poneti na venčanju svog sina i da li su tačni natpisi da je u Beču kupila haljinu.

Ne, meni haljinu radi Marina Visković - rekla je Ceca, a onda otkrila da li su spekulacije da će snajki darovati dukate istiniti:

Svašta čitam, ne bih stigla sve da izdemantujem. Ali to su lepe stvari, pa neću ni da se ljutim - zaključila je Ceca.

BONUS VIDEO: MARIJA ŠERIFOVIĆ NAPUŠTA ZVEZDE GRANDA! Definitivno! Otkrila RAZLOGE i kako je reagovao Saša Popović (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SVADBA SAMO ŠTO NIJE, A CECA STEŽE OBRUČ OKO KUĆE: Ništa ne prepušta slučaju! Velike promene uoči veselja

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2019

Pripreme u toku....U domu Svetlane Cece Ražnatović u toku su poslednje pripreme za venčanje decenije, kako ga mnogi već nazivaju...Za to vreme u porodičnoj kući Ražnatovića u toku su veliki radovi. Majstori su  postavili veliku gvozdenu kapiju na vilu na Dedinju...Ogromna kapija izgleda impozantno...Po...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

OVO SU DETALJI VELJKOVE MOMAČKE VEČERI: Ceca se pela na STO i bacala pare, a onda mu posvetila ovu PESMU

Izvor: Scandal.rs, 18.Nov.2019

Sin popularne pevačice Svetlane Cece Ražnatović, Veljko, sinoć je imao momačko veče. Mladi bokser okupio je porodicu i najbliže prijatelje, kako bi se zajedno proveselili pred venčanje decenije, koje je zakazano za nedelju, 24. novembar. Iako su pokušali da sakriju od medija šta se dešavalo...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.