ESTRADA MU JE VAŽNIJA OD SINA I MENE! Marina postavila Darku USLOV - Pobunio se, pa ipak pristao?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2021, 11:52

"ESTRADA MU JE VAŽNIJA OD SINA I MENE!" Marina postavila Darku USLOV - Pobunio se, pa ipak pristao?!

Bila je uz njega kad mu je bilo najteže!

Verenica Darka Lazića po prvi put otvorila je dušu i požalila se o tome koliko joj je teško u vezi sa Darkom. Naime, Marina smatra da je Darko privrženiji kolegama i poslu i da nju i sina Alekseja zapostavlja, pa mu je rekla da će to morati da se promeni.

- Marina se nikad nije žalila i sve što je snašlo Darka od one saobraćajke do sada, snašlo je i nju. Ona je sve vreme bila uz njega, tako mlada, a tako zrela i hrabra. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Međutim, nedavno je i ona otvorila dušu i ispričala koliko se namučila - objašnjava izvor i dodaje:

- Kroz suze je opisivala kako je, dok je bila trudna, molila Boga da Darko ozdravi i da se oporavi. To je bio prvi udarac, a onda kada je Dare, Bogu hvala, uspeo da se izvuče, tek se tada suočila sa činjenicom da će roditi dete velikoj zvezdi. Rekla je nedavno kako je to sve jedva prihvatila i objasnila da je sada ona Darku postavila neke uslove - kaže izvor, a Marina se ovako izjadala:

- Ja sam se svega odrekla zbog Darka i deteta, moraće i on da smanji neke navike. Nekad mislim da mu je estrada važnija od nas i to me jako boli. Dosta sam ja to iskorenila, ali ću još raditi na tome. Prošla sam pakao dok se oporavljao, sam Bog zna koliko sam se molila da sve bude dobro i mislim da sada zaslužujem da Darko učini nešto za mene - izjavila je Marina.

- I ja zaista nju razumem, nije to lako. Pa on ima i dete iz prvog braka, nije bio ni razveden, pa problemi s prvom ženom, pa vožnja u pijanom stanju, pa kazne, pa prozivke po medijima...Ma ko će sve to da iznese...Svaka joj čast kako je izdržala! Jeste da je znala s kim se upušta u vezu i Dare joj je prvo i rekao u fazonu: "Pa udala si se za pevača, ne za službenika! Trebalo je tome ranije da misliš!" Ali spustio je loptu, okrenuo se kući, gleda da čuva svaki dinar, sazreo je. Međutim, Marini mnogo duguje i ne bi smeo na senku da joj stane - završava izvor za "Skandal".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.