Izvor: Scandal.rs, 23.Sep.2010, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNO: Dragana Mirković na generalnoj probi u Centru “Sava” poziva na koncert 30. septembra

PIŠE: Ivan Vuković Folk diva Dragana Mirković održaće 30. septembra humanitarni koncert u Centru 'Sava'. Pripreme su uveliko u toku, a Dragana je specijalno za posetioce našeg portala snimila deo generalane probe i pozvala sve na veliko druženje sedeće nedelje. Lepa i nasmejana, pevačica je otpevala deo svog velikog hita 'Kaži mi sunce moje', a kako [...]

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pogledajte ekskluzivni snimak sa generalne probe Dragane Mirković pred koncert 30. septembra

Izvor: Svet, 23.Sep.2010

Folk diva Dragana Mirković održaće 30. septembra humanitarni koncert u Centru "Sava". Pripreme su uveliko u toku, a Dragana je specijalno za posetioce portala scandal.rs snimila deo generalane probe i pozvala sve na veliko druženje sedeće nedelje..

Nastavak na Svet...

VIDEO: Dragana se sprema za koncert u centru “Sava”

Izvor: TimockeVesti.net, 24.Sep.2010, 03:53

Pevačica Dragana Mirković uveliko uvežbava svoj repertoar sa kojim će nastupiti 30. septembra u centru "Sava". Pogledajte video zapis sa probe!..Procitajte celu vest na izvornoj stranici ...Procitajte ceo tekst na izvornoj Opširnije..

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.