Džek Sperou zabavljao mališane: Džoni Dep posetio dečju bolnicu

Izvor: Scandal.rs, 07.Jul.2015, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džek Sperou zabavljao mališane: Džoni Dep posetio dečju bolnicu

Imamo još jedan razlog da obožavamo Džonija Depa. Glumac je pokazao i svoju humanu stranu posetivši decu u bolnici kao kapetan Džek Sperou!

Glumac (52) napravio je pauzu od snimanja “Pirati sa Kariba 5: Mrtav čovek ne može da priča” i iznenadio decu u bolnici u Brizbejnu da bi ih oraspoložio.

Deca su ga pozdravljala i grlila, a glumac je otišao i seo pored onih koja su bila suviše bolesna da bi ustajala.

Jedna od majki malih pacijenata, rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << je:

“On je išao od sobe do sobe da bi bio sa svom decom koja nisu mogla da ustanu iz kreveta. Čekali smo ispred jedne od soba, kada se pojavio i proćaskao sa mojim sinom Maksom. Pobrinuo se da porazgovara sa svakim posebno.”

“Bilo je predivno”, nastavila je ona.

“Svi su mu govorili da ne mora više, ali on je nastavio da se vraća. Odrasli su ga okupirali, ali on je došao isključivo zbog dece”.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.