Dušica Jakovljević progovorila O RAZVODU: Bilo je TRAUMATIČNO, ali sad kad pogledam iza sebe…

Izvor: Svet, 09.Jun.2018, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dušica Jakovljević progovorila O RAZVODU: Bilo je TRAUMATIČNO, ali sad kad pogledam iza sebe…

Sanja Marinković ugostila je ove subote u svojoj emisiji “Magazin In” poznate dame sa kojima je pričala o mnogo čemu, pa se dotakla i teorije da se mnoge promene i procvetaju posle razvoda.



– Ti si, Dušice, druga osoba – obratila se ona Dušici Jakovljević, voditeljki “Zadruge”, koja iz braka koji se okončao pre nekoliko godina ima dvoje dece.
– To je zato što sam ja sad u jednoj lepoj ljubavnoj priči – odmah je priznala >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Dušica, a onda se prisetila kako je prošla kroz period razvoda:



– Srećom, zbog te moje lude energije i okruženja i ljudi oko mene, ja se tog perioda ne sećam kao da se nešto traumatično desilo, a jeste tako bilo. Ali sada kad pogledam zahvaljujem celom svom okruženju i Bogu mene što su sklepali ovaku moji roditelji da nisam prolazila kroz to kao da je tragično.
Nakon toga, ona je otrkila šta je naučila o braku i vezama uopšte posle svega što joj se desilo.
– Naučila sam da se u brakovima i vezama uvek nešto podrazumeva. A kad shvatiš da se ništa u životu ne podrazumeva, onda procvetaš – objasnila je Dušica.






SvetSvet
The post Dušica Jakovljević progovorila O RAZVODU: Bilo je TRAUMATIČNO, ali sad kad pogledam iza sebe… appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

TO JESTE NEŠTO TRAUMATIČNO: Dušica Jakovljević nakon nekoliko godina otkrila istinu o razvodu

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2018

- Zahvaljujem bogu....Sanja Marinković ugostila je ove subote u svojoj emisiji "Magazin In" poznate dame sa kojima je pričala o mnogo čemu, pa se dotakla i teorije da se mnoge promene i procvetaju posle razvoda...RASPUCANI ORLOVI: Srbija pred Mondijal PETARDIRALA Boliviju (VIDEO+FOTO)..(VIDEO) NE,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.