Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2023, 02:43

"Duša mi je POKIDANA, hoću PORODICU sa njim" Miljana Kulić okrenula novi list - Bila sam OVCA pet godina

Macanović je, iako je u vezi trenutno sa Teodorom Delić, priznao kako i dalje voli Miljanu, ali kao čoveka i da mu je jako teško da je gleda kako se ponovo ponižava, zbog svega što su zajedno prošli tokom dvogodišnje veze. Na Miljanu je ovo ostavilo prejak utisak.

Miljana Kulić sumirala je utiske o nedelji koja je na nju ostavila posebno jak utisak. Ona se osvrnula na emotivni govor Nenada Macanovića Bebice, ali i turbulentan odnos sa Zolom, koji varira.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Rijaliti zvezda otvorila je dušu pred Darkom Tanasijevićem.

- Miljana, kako se osećaš? - upitao je Darko.

- Nikako, Darko, Ja stalno plačem. Mislim da posle svega Zola radi sve kako bi me doveo do toga da se diskvalifikuje. Izaziva stalno Anitinu reakciju, a devojka je rekla da ima svoje probleme i da je to ne zanima. Kad su se Marija i Anita svađale, on je s takvim žarom skočio da ih razdvoji. Anita mi je rekla da je juče želeo da smiri tenziju između Bojane i nje. Kad je ona nominovala, spustio je glavu. Sve to meni govori neke stvari. Zola iz mene izvlači sve najgore. Želela sam da ga zagrlim, da bi mi on rekao:''Možeš da me grliš dva minuta i osam sekudni'' - kazala je Miljana.

- Kuda to vodi? - upitao je Darko.

- Ne znam. Jedino čega sam svesna je da taj čovek mene mrzi. On ima nameru da mene posvađa sa svima. On se sa mnom takmiči, to je jasno kao dan. On svoje 3000 od budžeta da Pablu i Šanu, ja ništa videla nisam od toga, dok mi od mog budžeta delimo sve. Nikad se ne seti da mi da nešto što se spremi. Moj ručak pojede, ne mari za to što sam operisala želudac. On ljubomoriše kad ja popijem gazirani sok, jer moram zbog stomaka. Da ja doživim od Slađane Poršeline, koja je jedna sponzoruša, koja se je*e za novac da govori kako joj on donosi hranu, titra, a ja ništa lepo nisam. On mene očima ne može da gleda. Kupuje mir sa mnom - istakla je Miljana.

- Šta si shvatila kad je Bebica u pitanju? - upitao je Darko.

- Kajem se, Darko, mnogo se kajem. Bebicine suze me nisu iznenadile, očekivala sam ih. On me je jedini iskreno voleo. Kajem se. Videla sam ga u sobi kako se grli i ljubi sa Teodorom Delić. Pored njega kašiku nisam podigla. Stiže me kajanje. Duša mi je pokidana - rekla je Miljana.

- Šta te najviše boli? Koga voliš od njih dvojice? - upitao je Darko.

- Zolu sam volela na ludački način. Nenada sam volela na lep način. Meni je jedini cilj da izađem sa Nenadom i da osnujem porodicu sa njim. Kad je sa tobom maločas završio intervju, pitala sam ga da li je pričao o meni, a on je negirao, ali se smeškao. Teodora ga ne voli, stalno pričao o bivšem dečku. Navikla ga je na patetiku. Ono zlo Zola je meni uništio život. Ja ne mogu da se pormirim sa tim da sam pet godina bila ovca i da nisam videla ko je bio moja ljubav i prema kome sam imala emocije. Bebica me je držao kao malo vode na dlanu, na rukama sam mu umirala, a ja sam mu sve ovo uradila - rekla je Miljana.

Detaljnije u prilogu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.