Bebicina porodica POSLALA jasnu PORUKU - Ovim POTEZOM Miljana će biti SLOMLJENA, bili su potpuno jasni

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2023, 16:26

Bebicina porodica POSLALA jasnu PORUKU - Ovim POTEZOM Miljana će biti SLOMLJENA, bili su potpuno jasni

Na profilu Nenada acanovića Bebice, kojim upravljaju njegovi najbliži redovno se objavljuju snimci i fotografije fan stranica. Oni međi svim objavama izdvjaju one sa Teodorom Delić, čime stavljaju doznanja da nju preferiraju više od Miljane Kulić.

Sinoć je tokom emisije "Nominacije" došlo do pravog šoka, kako za gledaoce, tako i za učesnike rijalitija "Elita". Naime, tokom izlaganja Nenada Macanovića Bebice došlo je do emotivnog brodoloma Miljane >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kulić, nakon čega je i on počeo da jeca pred svima.

Macanović je, iako je u vezi trenutno sa Teodorom Delić, priznao kako i dalje voli Miljanu, ali kao čoveka i da mu je jako teško da je gleda kako se ponovo ponižava, zbog svega što su zajedno prošli tokom dvogodišnje veze.

Macanović je nakon toga prihvatio Miljaninu molbu da joj spremi večeru, a Maja Marinković je nakon toga prenela Kulićevoj kako on želi da sa njom ode na Rajsko ostvro, kako bi je sklonio od Lazara Čolića Zole. Međutim, Bebica je ipak na kraju noći legao pored Teodore i sa njom razmenjivao nežnosti.

Kako je emotivni slom bio veliki šok za sve, usledilo je oglašavanje na zvaničnom profilu Nenada Macanovića Bebice. Naime, oni su podelili njegove slike sa Teodorom, sa zajedničkih fan stranica i time jasno stavili svima do znanja da im se ona više dopada nego Miljana.

Podsetimo, Nenad Macanović Bebica završio je u krevetu sa Teodorom Delić, te su njih dvoje razmenjivali nežnosti ispod pokrivača, a ona je sve vreme pratila da li ih neko posmatra. Međutim, iako "elitari" možda nisu videli, budno oko produkcije ispratilo je svaki njihov pokret.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Duša mi je POKIDANA, hoću PORODICU sa njim" Miljana Kulić okrenula novi list - Bila sam OVCA pet godina

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2023, 02:43

Macanović je, iako je u vezi trenutno sa Teodorom Delić, priznao kako i dalje voli Miljanu, ali kao čoveka i da mu je jako teško da je gleda kako se ponovo ponižava, zbog svega što su zajedno prošli tokom dvogodišnje veze. Na Miljanu je ovo ostavilo prejak utisak...Miljana Kulić sumirala je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.