Preko 40.000 evra sam dala za njegovu kocku Miljana se slomila zbog Bebice i Zole, Uroš završio noć u suzama, Kačavenda u emotivnom kolapsu

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2023, 15:15

"Preko 40.000 evra sam dala za njegovu kocku" Miljana se slomila zbog Bebice i Zole, Uroš završio noć u suzama, Kačavenda u emotivnom kolapsu

Emotivno veče u Beloj Kući.

Noć koja je iza nas prošla je u znaku priznanja, saznanja, suza i emocija.

Sinoć su bile aktuelne "Nominacije " sa Anom Radulović, gde su nominovani Miljana i Zola saznali šta njihovi cimeri misle o njima.

Na samom početku Nenad Macanović Bebica dobio je prvi reč, te je tom prilikom otkrio da i dalje voli Miljanu Kulić.

- Ne dopada mi se Zolino učešće. Smatram da si si folirant. Igraš se sa svima, a ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << samo sa Miljanom. Čuo sam da si napolju dobar momak, da te društvo voli, ali ja gledam kakav si ovde. Mislim da te Miljana uopšte ne zanima. Smatram da te je emocija, i da si je imao prema njoj prošla. Zanimljiva ti je samo rijaliti priča, jer ti je do toga samo i stalo. Opet je koristiš, a na mene si pokušao da prebaciš, ali ti nije pošlo za rukom. Da sa hteo sa igram igru, bio bih sa njom, ali me to ne zanima. Možeš da vodiš rijaliti na neku drugu stranu. Da je stvarno voliš, ne bi radio zadatak sa Lejdi Di, ne bi bio blizak sa Slađom i sl. Tvoje bitisanje se svodi samo na nju - istakao je Bebica, pa dodao:

- Miljana, tebi sam rekao sve već - rekao je Bebica, a Miljana počela da plače.

- Ne mogu da je gledam uplakanu. Ja sam bio taj koji se trudio da joj bude bolje, kad je bila na ivici života i smrti - kazao je Bebica.

Potom je Milena Kačavenda dala svoj sud o odnosu Miljane i Zole, kroz suze posle Macanovićevog govora.

- Razumem Miljanu. Ona je volela Zolu, ali joj je on uzeo dušu. Ona ima stavove kakve ima, nekad je koštaju skupo. Ja sam je posavetovala da ode na tretman, uz koji će lakše prebroditi sve ovo, a na kom sam bila i ja, jer je sve ovo, ljudi, jako teško. Miljana i ja smo se nekoliko puta posvađale, ali joj nisma uzela za zlo, jer sam svesna sa je mnoge stvari muče. Ne bih komentarisala ni njenu majku, porodicu i neke životne situacije. Ona nije znala da prebrodi najveću ljubav, a to je Zola, pa je krenula u odnos sa Bebicom, a jedino dobro je to što je dobila muškarca koji je istinski brinuo o njoj. Izgleda nikad bolje, shvatila sam i koliko je pametna i ima nešto dobro da kaže. Ona se bori sa sobom, i to je jasno kao dan - rekla je Milena.

- Zola, ti si meni jako interesantan. Imaš emocije prema Miljani, ali te je na neki njen način oterala od sebe. Ja ću biti uz Miljanu uvek tu, jer osećam da je potrebno da tako i bude. Sa Zolom ću se i napolju družiti, ali sam sa Miljanom duže ovde i više ćaskamo. Miksi, ima dana, družićemo se i drago mi je da si ti ti uvidela da nisam neki kreten - kazala je Milena.

Zatim je Janjuš otkrio svoje mišljenje, a Zola je zažalio što nije završio sa pet devojaka već je bio pored Miljane Kulić.

- Miljana se posvađala sa skoro svima u rijalitiju i skoro joj niko nije zamerio i svako joj je oprostio. To govori da u njoj postoje dve ličnosti, dve osobe - rekao je Janjuš.

- Bebice koliko god da sam dobar sa Zolom ja imam svoje mišljenje. Očekivao sam ovu rekaciju od početka rijalitija. Mene niko ne može ubediti da Bebica nije jedini čovek, niko nije verovao da može toliko da voli i ja verujem da je on nju bolesno voleo. Nikome nije ni bilo jasno sve to i većina je pomislila da može da ide do te mere, ali to je nešto neverovatno - rekao je Janjuš.

- Sad mi je žao što do sad sa njih pet nisam imao brutalan se*s, žao mi je, onaj moj brutalni - rekao je Zola.

- Zola je neko sa kim provodim godine ovde i nikad nisam rekao da ne radi nešto. Njima dvoma je nemoguće da se sklone jedno od drugog ovde. On me nikad nije za*ebao u životu. Njegove veze u rijalitiju su nigde veze sa životom i niko ga nije interesovao osim da isprazni muda. Zna on da bude i kvaran, ali je svestan svih grešaka - rekao je Janjuš.

- Preko 40 hiljada evra sam dala za njegovu kocku - rekla je Miljana.

Zatim je Uroš Stanić osuo drvlje i kamenje po Zoli, dok je Miljanu Kulić vinuo u nebesa.

- Miljana je jedna dobra, ranjena duša. Opraštam joj sve što je bilo. Išli smo od ljubavi do mržnje. Nema potrebe da se više vređamo, jer smo oboje slični. Jako mi je krivo jer se Zola igra sa njenim osećanjima i sprda sa njom. Takav čovek je ogavan. Bebica je 100% voleo Miljanu od Zole. Miljani samo treba podrška, ljubav i pažnja, to je Zola je loša osoba, ne ume da voli, jedino su mu kadar i lova u glavi. Iz koristi je bio pored Miljane, jer je ona zvezda. Ako je ne voli, ne treba dodatno da joj nanosi bol, ako žena hoće da nastavi dalje. U tom odnosu samo on profitira, a ona tone Ostavljam Miljanu, a šaljem rijaliti igrača - kazao je Uroš.

- Miljana jako voli Bebicu. Ona je svesna da je niko nikada neće voleti kao on. Ona se plaši da se niko neeće posvetiti njenom sinu kao on. Zola nije taj tip, a ona ne može da prežali jer je Bebicu izgubila zbog njega. Svesna je koliko njen sin voli Bebicu. Ona je jako dobra osoba. Imale smo par svađa, ali ne mogu da joj zamerim neke stvari. Među najboljim je komentatorima. Zolino vikanje mi se ne dopada. Ne dopada mi se njegova ironija, jer preteruje u tome. Mogla bih sa njim napolju da se drućim, jer verujem da je napolju skroz drugačiji. Verujem da je dobar čovek, pozitiva je. Ostavljam Miljanu, jer nju duže znam - kazala je Aneli.

Teodora Delić dobila je reč, te je podržala Bebicine emocije prema Miljani.

- Smatram da je Miljana dobra osoba u duši. Sve što je bilo između nas ne mogu da joj zamerim. Zaplakala sam jer vidim da je Nenadu teško i kapiram i razlog. Drago mi je što je tu setnost koju sam mu primetila u očima pokazao. Rekla sam mu da ni ne treba tako prema njoj da se ponaša, bilo mi je odvratno da je vređa. Isto tako i sa Miljanom pre neki dan u pušioni ona me je pitala zašto je mrzi, a ja sam joj rekla da znam da je ne mrzi. Smatram da ima emociju u smislu šta je sve bilo između njih i ja to poštujem i sve razumem. Miljana mislim da si i osetila da nemam loših emocija prema tebi, naše rasprave su bile iz tvoje sujete u tom trenutku prema meni zbog tog mog i njegovog odnosa. Da je Miljana Kulić biti lako Miljana Kulić bi bio svako. Nikad nisam pokušavala niti mogu i želim da glumim Miljanu - rekla je Teodora.

- Zola smatram da je veliki folirant i ozbiljan glumac i jedna seljačina brate. Ponašanje mu je katastrofa. To što je rekao da misli da bi sa mnom mogao da bude za 24 sata ja mislim da ne bi mogao ni da mi priđe. Da sam mu dala malo povoda mislim da bi krenuo u akciju da bi dokazao to - rekla je Teodora.

- Da pustim da me ližeš kao Takija - rekao je Zola.

Maja Marinković završila u suzama zbog Bebicinog izlaganja, pa je dala Miljani dala savet.

- Mijana, ako ne želiš sebi da pomogneš, niko ti ne može pomoći. Moraš sebe da staviš na prvo mesto. Mislim da si Bebicu jako povredila, sad moraš da trpiš neke stvari. Sa mnom je prolazio najteže situacije, kao i ja sa njim. Ona mora da razume da je ogorčen. Bila sam za njihovu ljubav, i vidim sad da su iskreni. Ja sam se raspala od emocija, a kamoli oni. Ovo nije kraj. Što se tiče Zole, ja ga gotivim, ali ne mislim da ima emociju prema Miljani. Ne treba da imaš sa njom bilo kakav odnos. Ostavljam Miljanu, šaljem Zolu - kazala je Maja.

- Ja moram samo da kažem da Miljana i ja nismo imale čarke u protekle godine, osim one zbog Anite. Imale smo i nedavno, ali smo to rešile. Zola, od ovog trenutka me ne zanima tvoje peckanje sa Anitom. Smetalo mi je jer si to ranije radio. Samatram da je bolje da imamo kolegijalan odnos. Dotala me je više svađa sa Zolom, nego sa Miljanom, ali ja opraštam, ali ne zaboravljam. Šaljem Miljanu - istakla je Matora.

- Ako ti i ostali ljudi ne budete imali neki animozitet prema meni, od mene nećete osetiti isti - dodao je Zola.

Bojana Pavlović izanalizirala je lik i delo Miljane Kulić, pa se osvrnula na Zolu.

- Miljana ume da bude zavidna, posesivna i ljubomorna, ali u dubini duše ne misli nikom zlo. Nikad ne radi stvari sa lošom namerom. Miljana je neko ko želi da bude broj jedan uvek. Ima i loše osobine, ali mislim da je to izraženo zbog prostora u kom je godinama, jer živi za sve ovo. Van stola mi je pričala o Bebici, govorila je lepe stvari, a ja sam osetila neke lepe stvari. Ona nije mogla da shvati zbog čega joj nije rekao zašto je preko noći otišao od nje. Druga stvar je da nije mogla da skonta zbog čega je bio pored nje, a onda je imao snage da se to promeni. Što se Zole, tiče, jasno je da se igra sa Miljanom i iza toga stojim. Moram samo da kažem da Mensura boli uvo za nju. Neki su se pravi da su joj prijatelji, ali se nije pokazalo tako. Šaljem Zolu - kazala je Bojana.

- Brzo sam se vezala za Miljanu. Ona je jako ranjeni lav, željna je ljubavi i pažnje. Želim ti da se fokusiraš na ono što te čeka napolju. Ljubavni odnosi dođu i prođu. Danas te vole, sutra ne. Pogledaj se u ogledalo i shvati šta te napolju čeka. Zola i ja smo u super odnosu. Ja volim njegovu ironiju i sarkazam. Mislim da ćemo ostati u dobrim odnosima. Ostavljam Miljanu, Zolu šaljem - istakla je Jovana C.

- Zolin mozak ne može da shvati moju inteligenciju. Ti sui jedan od najnekulturnijih osoba ovde. Prozivaš žene stalno, nikakvu kulturu nemaš. Miljana, ja sam tu za tebe kad je to potrebno. Ne bih previše da dužim. Šaljem Zolu - kazao je Nikola Jovanović.

Za kraj večeri Ana Radulović je otkrila da nema izbacivanja.

- Želela sam samo da kažem da je ovo najznačajnije veče za mene od svih mojih rijalitija. Apsolutno ću poslušati sebe. Od večeras ništa neće biti isto. Molim da mi niko više ne prenosi šta Zola radi i sa kim, kako je i kako se ponaša. Njega molim da mi se ne obraća i da za njega ne postojim. Svaki prilazak i obraćanje ću shvatiti kao da želi da me isprovocira. On je moj najveći neprijatelj ovde. On se sa mnom igrao . Meni do njega nije stalo, ja sam to shvatila ove nedelje. Nenada sam volela, ali ne dovoljno, čim sam radila neke stvari. Stiže me kajanje, a tako i treba, jer sam se ponašala tako prema čoveku koji me je iskreno voleo - kazala je Miljana.

- Čekali smo kraj nominacija, kako bih vam rekla ovo obaveštenje. Poenta ovih nominacija je bila da kažete nešto o sebi, ali i da kažete šta mislite o Miljani i Zoli. Sutra nema izbacivanja - kazala je voditeljka.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Bebicina porodica POSLALA jasnu PORUKU - Ovim POTEZOM Miljana će biti SLOMLJENA, bili su potpuno jasni

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2023

Na profilu Nenada acanovića Bebice, kojim upravljaju njegovi najbliži redovno se objavljuju snimci i fotografije fan stranica. Oni međi svim objavama izdvjaju one sa Teodorom Delić, čime stavljaju doznanja da nju preferiraju više od Miljane Kulić...Sinoć je tokom emisije "Nominacije" došlo do...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.