Dragan Nikolić prebrodio krizu: Počeo samostalno da diše i skinut sa aparata

Izvor: Svet, 21.Maj.2015, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragan Nikolić prebrodio krizu: Počeo samostalno da diše i skinut sa aparata

Dragan Gaga Nikolić (71), velikan srpske glumačke scene, prebrodio je krizu, počeo je samostalno da diše i skinut je sa aparata, nakon što je večeras hitno primljen u bolnicu.
Nikolić je i dalje u teškom zdravstvenom stanju, međutim lekari su uspeli da poprave njegovo zdravstveno stanje.
Dragan Nikolić, koji je nedavno i operisan, hitno je primljen u bolnicu i lekari su se borili za njegov život. On je tokom večeri bio na aparatima i nije mogao samostalno da diše, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << pa je bio smešten u šok sobu Kliničkog centra Srbije.
Velikan srpskog glumišta već neko vreme boluje od teške bolesti.
Nikolića je u februaru ove godine, na Klinici za digestivne bolesti Kliničkog centa, operisao vrhunski stručnjak, prof. dr Zoran Krivokapić.Tada je otkriveno da ima problema s debelim crevom. Prema pisanju medija, Nikolić se tada osećao dobro.
Konzilijum lekara, večeras, je odlučio da ga hitno smesti u šok sobu. Urađen mu je rentgen pluća i uzeta krv. Terapija mu je dodatno pojačana, nakon čega je glumac počeo da se oseća bolje.
Glumac je i u oktobru 2014. primljen u bolnicu zbog problema sa digestivnim traktom.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Dragan Nikolić prebrodio krizu: Počeo samostalno da diše i skinut sa aparata

Izvor: Scandal.rs, 21.Maj.2015

Dragan Gaga Nikolić (71), velikan srpske glumačke scene, prebrodio je krizu, počeo je samostalno da diše i skinut je sa aparata, nakon što je večeras hitno primljen u bolnicu...Nikolić je i dalje u teškom zdravstvenom stanju, međutim lekari su uspeli da poprave njegovo zdravstveno stanje...Dragan...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.