Dragan Marinković Maca i Nikolina Pišek spremaju šou ”Lepotica i zver”

Izvor: Poznati.info, 16.Maj.2011, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragan Marinković Maca i Nikolina Pišek spremaju šou ”Lepotica i zver”

Prve slobodne dane glumac i voditelj Dragan Marinković Maca iskoristio je za odmor u rodnom Sarajevu.
Uvek raspoloženi Maca, poznat po britkom jeziku i karakterističnom humoru koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, u glavnom gradu BiH najviše vremena provodio je sa sinom Lavom, kojeg ima iz veze s Amrom Redžić.
Šarmantni glumac trenutno vodi kviz Distrekšn, koji se u našoj zemlji prikazuje na Pinku BH, ali najavljuje i nove televizijske projekte.
- Pre kviza >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << uzeo sam pauzu od pola godine. Mislim da sam bio dosadio i Bogu i narodu. Nisam želio da počnem ispadati iz frižidera, tako da je bilo neophodno da malo odmorim. Ne znam šta bi mi bio više izazov da radim na televiziji. Možda dnevnik, ali onaj pravi, jer sam već imao svoj periferni. Privlače me samo veliki projekti. Planiram zajednički šou s Nikolinom Pišek. Već sam mu dao ime 'Lepotica i zver'. Mislim da je jasno ko će biti ko u ovom projektu - u šali dodaje Maca.
Marinković nije zagovornik brakova, ali kaže da se nakon venčanja s Tijanom njegov život nije previše promenio.
- Mrzim kada čujem komentare da me moja draga smirila. I nakon venčanja ostao sam isti. Tijana zna da imam neki svoj tempo života i ona je to prihvatila. I dalje jednako izlazim i družim se s prijateljima. Šta ću kad sam socijalan tip. Mislim da sam najviše naučio u kafani. Tamo sam sreo mnoge zanimljive ljude i dobio korisne savete. Kafana je institucija - kaže Dragan.
Slične, interesantne teme: Maca dobio sina Dragan Marinkovic Maca se ozenio Dragan Marinkovic Maca Biografija
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi šou Mace i Nikoline Pišek: Lepotica i zver

Izvor: CrveniTepih.com, 16.Maj.2011

Dragan Marinković Maca je najavio novi šou pod nazivom 'Lepotica i zver' koji će voditi sa lepom koleginicom iz Hrvatske, Nikolinom Pišek. Kako se sam našalio, vrlo je jasno ko će tu biti ko. Međutim, popularni voditelj ne žuri sa tim jer kako kaže ne želi ljudima 'ispadati iz frižidera'....

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.