D*oljo, j*beš se za pare! Napao Zerinu, a onda izneo ŠOKANTNE tvrdnje, svi ostali bez reči...

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jan.2019, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"D*oljo, j*beš se za pare!" Napao Zerinu, a onda izneo ŠOKANTNE tvrdnje, svi ostali bez reči...

Surovo da nema dalje!

Sinoć je u toku pregleda snimaka nastala svađa između Lepog Miće i Zerine Hećo. Naime, Mića ima potrebu da izrazi mišljenje o svakom od zadrugara, a Zerina je stala na put tome.

Ona je trebala da izjasni mišljenje o slučaju Dragane Mitar i Pavla Jovanovića, ali od njega nije mogla da dođe do reči, pa je između njih nastala žestoka svaša.

- Ko si ti, konobar koji nosi kofere Halidu Bešliću, poštovala sam te, ali ti si >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << niko. Biću ovde do kraja, a to te boli, čekaš trenutak da usereš svakog - rekla je Zerina.

- Bila si sa gejom, s*ršavali ti po licu, ideš sa k*rca na k*rac. J*bete se sve p*čke raspale, a napadate Draganu.  Ti si k*rva, j*beš se za pare. Popuši mi k*rac, pali d*ljo - vikao je Mića.

Zerina je bila van sebe zbog ovih Mićinih reči i nije htela da se smiri uprkos pokušajima voditelja Milana Miloševića, koji je pokušavao da je smiri.

Lepi Mića uvek iznosi razne tvrdnje o zadrugarima, a da li su one isitnite, ostaje da vidimo.

Celu situaciju pogledajte na videu.

DUGO SE PRIČA DA SU U SVAĐI: Lukas konačno PROGOVORIO o odnosu sa Sašom Popovićem! (VIDEO)

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.