Izvor: Scandal.rs, 17.Jul.2018, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečko koji je UPAO u Lunin butik JAVNO JU JE IZVREĐAO, a evo da li će ONA PODNETI TUŽBU PROTIV NJEGA!

U medijima je kao bomba odjeknula vest da je u novootvoreni butik Lune Đogani upao momak koji je maltretirao njene radnice i vređao blogerku. Ispostavilo se da je u pitanju izvesni Petar, jutjuber koji snima “prank” snimke za potrebe svog Jutjub kanala, te da je sve trebalo da bude samo velika šala. Međutim, Luni nije The post Dečko koji je UPAO u Lunin butik JAVNO JU JE IZVREĐAO, a evo da li će ONA PODNETI TUŽBU PROTIV NJEGA! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Nadežda NAPUSTILA ZADRUGU zbog Lune, a evo u kakvom su ODNOSU SADA!

Izvor: Scandal.rs, 17.Jul.2018

Nadežda Biljić napustila je rijaliti Zadrugu pre samog završetka i to na način koji je mnoge nasmejao, iako je situacija bila veoma ozbiljna. Ona je tada istakla da to čini zbog Lune Đogani, koja ju je iznervirala svojim ponašanjem, a niko ne zna da li su njih dve u ikakvom kontaktu otkako se...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.