Izvor: Scandal.rs, 17.Jul.2018, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadežda NAPUSTILA ZADRUGU zbog Lune, a evo u kakvom su ODNOSU SADA!

Nadežda Biljić napustila je rijaliti Zadrugu pre samog završetka i to na način koji je mnoge nasmejao, iako je situacija bila veoma ozbiljna. Ona je tada istakla da to čini zbog Lune Đogani, koja ju je iznervirala svojim ponašanjem, a niko ne zna da li su njih dve u ikakvom kontaktu otkako se “Zadruga” završila. The post Nadežda NAPUSTILA ZADRUGU zbog Lune, a evo u kakvom su ODNOSU SADA! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

BAŠ SAM SE OSEĆALA LOŠE! Nadežda NAPUSTILA ZADRUGU zbog Lune, a evo u kakvom su ODNOSU SADA! (FOTO)

Izvor: Press, 18.Jul.2018, 10:28

Da li su se izmirile? . Nadežda Biljić napustila je rijaliti Zadrugu pre samog završetka i to na način koji je mnoge nasmejao, iako je situacija bila veoma ozbiljna. Ona je tada istakla da to čini zbog Lune Đogani,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.