Darko Lazić primnjen je u Kbc Zemun sa teškom povredom glave!

Izvor: Svet plus, 23.Okt.2018, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darko Lazić primnjen je u Kbc Zemun sa teškom povredom glave!

Prema saznanjima novinarke našeg portala pevač Darko Lazić primljen je u KBC Zemun i nalazi se na odeljenju intenzivne nege, nakon što je doživeo saobraćajnu nesreću u Brestaču kod Pećinaca.

Njegov otac, Milan, brat Dragan i verenica Marina odmah su po saznanju stigli u bolnicu i zatražili da vide Darka, međutim medicinsko osoblje ih je odbilo. Kako su saznali Lazić je bio na snimanju, jer ima povrede glave, zbog čega priča nepovezano i nema orjentaciju. Pored >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << povreda glave ima i prelom butne kosti i rebara.

Njegova porodica je vidno potrešena i iznervirana što ne može da ga vidi. Njegov brat je čak pokušavao da pronađe vezu,  kako bi video u kakvom je Lazić stanju.

Otac je kroz suze govorio da mu je teško što ne zna šta se dešava sa njegovim sinom i koliko je teško povređen.

U bolnicu je nedugo nakon toga stigla policija koja je uzela izjave od Darkove porodice.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Otkriveno KAKO JE DOŠLO DO NESREĆE u kojoj je TEŠKO POVREĐEN Darko Lazić: Napravio STRAŠNU GREŠKU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2018

Pevač Darko Lazić jutros je imao saobraćajnu nesreću i sada se nalazi u veštačkoj komi na odeljenju Intenzivne nege u KBC Zemun..Folk pevač Darko Lazić, koji je jutros doživeo tešku saobraćajnu nesreću, nije bio vezan sigurnosnim pojasom zbog čega je i zadobio teške povrede nakon što je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.