Otkriveno KAKO JE DOŠLO DO NESREĆE u kojoj je TEŠKO POVREĐEN Darko Lazić: Napravio STRAŠNU GREŠKU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2018, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriveno KAKO JE DOŠLO DO NESREĆE u kojoj je TEŠKO POVREĐEN Darko Lazić: Napravio STRAŠNU GREŠKU!

Pevač Darko Lazić jutros je imao saobraćajnu nesreću i sada se nalazi u veštačkoj komi na odeljenju Intenzivne nege u KBC Zemun

Folk pevač Darko Lazić, koji je jutros doživeo tešku saobraćajnu nesreću, nije bio vezan sigurnosnim pojasom zbog čega je i zadobio teške povrede nakon što je njegov auto skrenuo sa kolovoza u livadu i prevrnuo se nekoliko puta.

Nakon što je pevač zbrinut, urađene su analize krvi i urina u KBC-u Zemun kako bi se proverilo da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << li je bio pod dejstvom nedozvoljenih supstanci.

- Udes se dogodio na ulazu u njegovo selo Brestač, on se vraćao kući. Još ne znam koji su uzroci nesreće, policija radi na tome. Ne znam da li je bio pod dejstvom alkohola. Moguće je da je samo bio umoran pa je zaspao, imali smo naporan vikend, bili smo u Švajcarskoj i Nemačkoj - rekao je Darkov prijatelj i menadžer Miljan Vračević.

Nakon nesreće pevač je u teškom stanju prebačen u KBC Zemun gde je zbog povreda glave pričao nepovezano. Tom prilikom je direktor KBC "Zemun", dr Dragoš Stojanović rekao da se pevač nalazi na intenzivnoj nezi i da je životno ugrožen.

- Darko Lazić je životno ugrožen i nezahvalno je davati bilo kakve prognoze. Dovezen je ovde posle nesreće. Ima teške telesne povrede, takozvanu politraumu - rekao je dr Stojanović.

Lazić je u udesu je zadobio nagnječenje mozga, polomljenu jagodicu, povređene grudi i pluća, povređenu butnu kost, dok mu je noga izletela iz kuka.

On je smešten na odeljenje intezivne nege i nalazi se u veštačkoj komi.

Pratite nas na našem instagramu SrbijaDanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.