Izvor: Scandal.rs, 12.Nov.2019, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darko Lazić podrzao rodjenog brata u pevačkim vodama! Zbog njega seo ponovo za volan, a onda su u auto uletele ONE! (ŠOK VIDEO)

Darko Lazić prvi put je nakon teške saobraćajne nesrećne, koju je doživeo krajem oktobra prošle godine, seo u automobil na vozačevo mesto i uzeo volan u ruke. Međutim, nije mogao da vozi jer mu je oduzeta vozačka dozvola, već je to uradio na parkingu jednog hotela samo za potrebe snimanja. Folker se oprobao kao glumac The post Darko Lazić podrzao rodjenog brata u pevačkim vodama! Zbog njega seo ponovo za volan, a onda su u auto uletele ONE! (ŠOK VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Darko uhvaćen za volanom!

Izvor: Svet, 12.Nov.2019

Darko Lazić prvi put je nakon teške saobraćajne nesreće, koju je doživeo krajem oktobra prošle godine, seo u automobil i uzeo volan u ruke.. . Međutim, on nije mogao da vozi jer mu je oduzeta vozačka dozvola, već je to uradio na parkingu samo za potrebe snimanja. Folker se oprobao kao glumac...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.