Darko uhvaćen za volanom!

Izvor: Svet, 12.Nov.2019, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darko uhvaćen za volanom!

Darko Lazić prvi put je nakon teške saobraćajne nesreće, koju je doživeo krajem oktobra prošle godine, seo u automobil i uzeo volan u ruke.

Međutim, on nije mogao da vozi jer mu je oduzeta vozačka dozvola, već je to uradio na parkingu samo za potrebe snimanja. Folker se oprobao kao glumac u spotu za novu pesmu Hopa-cupa benda „Dajte mi vremena“, u kom je vokal njegov rođeni brat Dragan Lazić. Folker se na na kraju video-klipa pojavljuje desetak sekundi.
 
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << />
Naime, atraktivne devojke članovima benda kradu novac, a potom uleću u Darkov auto. One pobedniku „Zvezda Granda“ uručuju 10.000 evra, koje on baca kroz prozor momcima.
– Šef benda Saša Stojanović Caki uradio je fenomenalan scenario, a moj brat brutalno otpevao pesmu. Kažu mi da sam dobar glumac, a to i ja tvrdim čim sam seo za volan. Nisam smeo da vozim auto jer nemam dozvolu, a i teško mi je zbog povreda. Nije mi bilo lako, ali trudim se da ispoštujem svoje prijatelje, saradnike i brata – rekao je pevač.
 
svetRajko Ristić/Svet, promo/Studio Karlic
The post Darko uhvaćen za volanom! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

O DARKOVOM ŽIVOTU SE PUNO ZNA, A MNOGI NE ZNAJU DA MU JE BRAT ČLAN POPULARNOG BENDA: Evo kako izgleda

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2019, 01:11

Mnogi kažu da dosta liče...Folker Darko Lazić na estradi je već 10 godina, što je i obeležio nedavno solističkim koncertom u Sava centru...Iza sebe ima brojne hitove, o njegovom privatnom životu mnogo se zna, međutim mnogi nisu znali da iz njegove porodice dolazi još jedan muzičar koji je,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.