Danijela Buzurović: Klara je požurila, epidural nije stigao ni da deluje

Izvor: Scandal.rs, 21.Maj.2016, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danijela Buzurović: Klara je požurila, epidural nije stigao ni da deluje

Voditeljka Danijela Buzurović došla je kući sa ćerkicom Klarom, koju je na svet donela 17. maja.

Danijela je Klaru donela na svet nekoliko dana pre termina.

“Porođaj je protekao nenadano brzo, Klara je toliko požurila da epiduralna anestezija nije stigla ni da deluje. No, svaki bol je nebitan kad na svet dođe jedna lepa i zdrava devojčica”, otkrila je voditeljka za “150 minuta” i dodala da je prvi susret malene Klare i sina Nestora >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << bio najdirljiviji trenutak u njenom životu.

“Pomazio ju je, pogledao u nas i rekao “bebe”. Onda je izašao iz sobe i u naredna dva sata na svakih pet minuta ulazio da je vidi i pomazi. Nadam se da će tako i ostati i da neće biti te čuvene ljubomore o kojoj svi pričaju”, rekla je Danijela, prenosi alo.rs.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.