Danijel Alibabić čuva Jovanine poruke: Zapamtićeš me, proći ćeš gore od Adila!

Izvor: Svet plus, 12.Jan.2014, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danijel Alibabić čuva Jovanine poruke: Zapamtićeš me, proći ćeš gore od Adila!

Nakon što ga je supruga Jovana Nikolić optužila za fizičko maltretiranje i nasilje u porodici, Danijel Alilabić se obratio javnosti porukom da će se za pravdu boriti na sudu, a on u telefonu čuva SMS-ove koje mu je manekenka slala, a koje će upotrebiti kao dokaz pred nadležnim organom.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Jovana poslala preteći SMS Danijelu: Proći ćeš gore od Adila!

Izvor: Press, 13.Jan.2014, 11:53

Danijel sve Jovanine SMS-ove čuva, a prijateljima se poverio da su mu to dokazi koje planira da iznese kako bi se odbranio i dokazao da Jovana laže.. - Danijel pokušava da ostane pribran u celoj ovoj situaciji i ne želi da kaže nijednu ružnu reč o Jovani. Svojim prijateljima je rekao da u telefonu...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.