Danas premijerno predstavljena: POSLUŠAJTE deo do sada NEOBJAVLJENE PESME Olivera Dragojevića (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 14:21

Danas premijerno predstavljena: POSLUŠAJTE deo do sada NEOBJAVLJENE PESME Olivera Dragojevića (VIDEO)

Ljudi liju suze

Pet i po godina nakon smrti Olivera Dragojevića, koji je preminuo 29. jula 2018. godine, danas je premijerno predstavljena njegova nova, neobjavljena pesma i to putem radio stanica "Bravo Radio" i "Radio Dalmacija" u Hrvatskoj.

Pesmu "Ne mogu ti reći" Oliver je snimio pre smrti, a uskoro će izaći još 12 njegovih neobjavljenih pesama.

Novi album od petka će biti dostupan i na svim striming platformama.

- Porodica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je ta koja je birala pesme, iza njega je ostalo dosta pesama. Trebalo je proći i vremena da se one mogu ponovno slušati u krugu porodica i da se na pravi način mogu verifikovati - rekao je direktor Aquarius Recordsa Boris Horvat.

- Neopisivo smo srećni što ćemo ovaj petak u 9 sati ujutro na Jutjub kanalu Aquarius recordsa s vama podeliti spot za novu pesmu Olivera Dragojevića! Pesmu ekskluzivno možete slušati već od četvrtka u 11 sati u programima Brava i Radija Dalmacije. "Ne mogu ti reći" - 1.3.2024. na svim servisima i svim radio stanicama - najavili su na službenom Instagram profilu pokojnog muzičara.

A post shared by Radio Dalmacija (@radiodalmacija)

"Plačem... Neponovljivi Oliver", "Emocija kakva više ne postoji", "Kao da je tu, sa nama...", "Tu je, on nikada neće otići", neki su od dirljivih komentara na mrežama.

Inače, u petak će u osječkoj dvorani Gradski vrt biti održan i koncert 'Tragom Olivera'. Tu su svakako pevačka diva Zorica Kondža, Jure Brkljača, Dupini, Tedi Spalato, Cambi, Petar Dragojević, Dino Petrić i mnogi drugi. Od balada do ritmičnih pesama, spomenuti muzičari će svojim izvedbama oživeti nezaboravne trenutke najvećih Oliverovih hitova, piše "24sata.hr".

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Nova pesma Olivera Dragojevića objavljena šest godina nakon smrti VIDEO

Izvor: B92, 29.Feb.2024

Pesma "Ne mogu ti reći" čuvenog dalmatinskog pevača Olivera Dragojevića imala je danas premijeru na hrvatskim radio-stanicama, a zajedno sa spotom biće objavljena sutra.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.