Da vam se život smuči! Niko ne može da veruje šta je Miona uradila

Izvor: Svet, 10.Jan.2020, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da vam se život smuči! Niko ne može da veruje šta je Miona uradila

Rijalitiji izgleda izvlače najgore iz ljudi i otkrivaju sve njihove tajne koje sigurno kriju u spoljnom i stvarnom svetu.
Tako smo videli u prošlim sezonama koliko su neki učesnici aljkavi, ne vode računa o higijeni, a otkrivaju i svoje pomalo čudne navike, pa je tako Luna Đogani pokazala da voli da liže stopala što su mnogi okarakterisali kao odvratno.

Međutim, nju je po svemu sudeći prevazišla Miona Jovanović koja je donela hranu prljavi WC. Gledaocima nikako nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << jasno kako je mogla da jede u toj prostoriji koja je leglo zaraza, a kupatilo u Zadruzi je ništa nije prljavije.

SvetSvet
The post Da vam se život smuči! Niko ne može da veruje šta je Miona uradila appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

ZNALI SMO DA PUŠE U WC-u, ALI DA ĆE DA UZMU OVO DA RADE NIKO NIJE OČEKIVAO: Najgadniji PRIZOR IKADA VIĐEN u Zadruzi

Izvor: Scandal.rs, 10.Jan.2020

Gledaoci su često negativno komentarisali higijenu na imanju u Šimanovcima. Naročito u kakvom stanju je kupatilo u rijalitiju. Dosad smo imali prilike da gledamo zadrugare kako, osim što obavljaju nuždu u kupatilu, oni u istoj prostoriji i puše cigarete. Međutim, sada su otišli korak dalje. Naime,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.