Da li znate ŠTA radi Marina Tadić u DRUGOM STANJU? Nikada ne biste POGODILI! Iznenadićete se, a evo i ZAŠTO

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li znate ŠTA radi Marina Tadić u DRUGOM STANJU? Nikada ne biste POGODILI! Iznenadićete se, a evo i ZAŠTO

Zablistala.

Minulog vikenda se na Gradskom trgu u Novom Sadu održala manifestacija "Da se i mi čujemo", a na njoj se, između ostalih, pojavila i pevačica Marina Tadić.

Ovaj događaj organizovao je srpski savez sa rekreativni sport dece sa smetnjama u razvoju, skraćeno ROSI, čiji je predsednik Nino Manojlović, a Marina je na ovaj način podržala ovu organizaciju.

A post shared by Marina Tadic (@marinatadic_official) on Oct 12, 2019 at 9:14am PDT >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Tadićeva je u subotu na licu mesta blistala u crnoj odevnoj kombinaciji, a sve vreme bila je odlično raspoložena, dok je poznato da se i ranije odazivala na pozive za humane akcije.

Podsetimo, Marina je nedavno obelodanila da je u drugom stanju, dok je njena koleginica Marina Visković otkrila da nosi ćerku kojoj će dati ime Vera.

BONUS VIDEO: "To ne znači da sam MANJE ŽENA!" Izjava naše poznate glumice dići će Srbiju na noge (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.