DUBOKIM DEKOLTEOM ZASENILA SVE - Vanesa blista na proslavi porodice Trajković: Nisam došla sa mužem, već sa novim dečkom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2023, 19:20

DUBOKIM DEKOLTEOM ZASENILA SVE - Vanesa blista na proslavi porodice Trajković: "Nisam došla sa mužem, već sa novim dečkom!"

Mami poglede prisutnih!

Pevač Radiša Trajković Đani danas je oženio mlađeg sina Marka Trajkovića.

Mladenci i svatovi okupili su se ispred Hrama Svetog Save radi crkvenog venčanja, gde su Marko i Minja izgovorili sudbonosno "da".

Mlada je zablistala u venčanici sa golim ramenima, a mnogi komentarišu da izgleda kao princeza iz bajke.

Porodica Trajković ne krije sreću, te je organizovala gala slavlje, gde su se našle i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << brojne poznate ličnosti.

Među prvima su stigli Katarina Grujić i njen suprug fudbaler Marko Gobeljić, pevačica Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, a zatim i Vanesa Šokčić.

Ona se pojavila sa dubokim dekolteom i mnoge ostavila bez daha, a s obzirom da je često u društvu Zlate Petrović, mnogi su očekivali da će se to dogoditi i sada, međutim, to nije bio slučaj.

Ona je na veselje došla u društvu nepoznatog muškarca, za kojeg je, kroz šalu, rekla da je njen novi emotivni partner.

- Pa ja sada nisam ni u društvu supruga, došla sam sa novim dečkom. Šalim se naravno, to je naš prijatelj, već dugo godina. Zlata će verovatno doći sa Jocom, a moj suprug treba da stigne sa puta - rekla je ona, pa otkrila koji poklon je pripremila mladencima.

- Koverta sve govori. Neću reći koliko, ali ovo je namenjeno baš deci - istakla je Vanesa i dodala:

- Sa porodicom Trajković se družim već 30 godina. Dok su živeli u Mirjevu, dolazila sam kod njih u posetu u pidžami, kao i oni kod mene. Bilo je tu kartanja, poveravanja... - rekla je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.