DOSTA NAGAĐANJA! Učesnica Parova pokazala STOMAK i otkrila da li je TRUDNA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2017, 07:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOSTA NAGAĐANJA! Učesnica Parova pokazala STOMAK i otkrila da li je TRUDNA! (VIDEO)

Svašta se priča.

Danima se već spekuliše da li je Dalila Mujić, pobednica 5. sezone "Parova", trudna. Ona do sada nije puno komentarisala ove navode, a sad je ipak odlučila da se pozabavi ovim pitanjem.

Pogledajte OVDE šta Aleksandra traži od Davida - u vezi sa ćerkom Magdalenom. 

- Ne znam šta da vam kažem, pričali su sve i svašta. Volela bih da jesam (trudna) i nadam se da ću biti. Kada i da li sam, to nemam pojma. Da sam stomak dobila, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dobila sam. Bubuljice sam dobila. Non stop sam nervozna, pa sam raspoložena, imam sve simptome - rekla je, više u šali, Mujićeva.

Na to se nadovezao Dejan Dragojević, koji je rekao da u poslednje vreme jede i dosta kiselih krastavaca, a Dalila je rekla da on laže. U svakom slučaju, Dalila je rekla da će obavestiti svoje obožavaoce ako se dogodi da ostane u drugom stanju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.