Premijera: Severina vas pita KUDA ZA VIKEND?! VIDEO

Izvor: Svet plus, 20.Jul.2017, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera: Severina vas pita KUDA ZA VIKEND?! VIDEO

Severina, jedna od najpopularnijih pop pevačica u regionu, objavila je danas pesmu KUDA ZA VIKEND, za koju je predstavila i spot.

Nakon prva tri uspešna hita "Kao", "Otrove" i "Mrtav bez mene", Severina je odlučila da svoje fanove obraduje novom letnjom pesmom "Kuda za vikend". Spot za ovu numeru sniman je na raznim lokacijama u Los Anđelesu, a ono što je zanimljivo jeste da je sniman mobilnim telefonom. Autori pesme su dobro poznati Filip Miletić i Miloš Roganović.

Poslušajte pesmu i pogledajte spot:
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

"Lajem i skačem kao buldog!" (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 20.Jul.2017

Severina je objavila spot za novu pesmu koji je snimila u Los Anđelesu..Video spot "Kuda za vikend?", prvi je Severinin spot sniman iz ruke, samo s mobilnim telefonom, pa nemojte da se čudite ako su negde kadrovi malo mutniji nego što smo navikli. Sniman je na lokacijama u Los Anđelesu, a Severina...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.