DOŠLA JE NA PINK! Stajlingom je JK poslala najjaču poruku do sada - razume se i u politiku, vreme je za ISTINU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2023, 21:18

DOŠLA JE NA PINK! Stajlingom je JK poslala najjaču poruku do sada - razume se i u politiku, vreme je za ISTINU!

Ponovo je na staroj adresi!

Pevačica Jelena Karleuša ponovo se na velika vrata vratila na ružičastu televiziju. Godinama se nije pojavljivala na najgledanijoj komercijalnoj televiziji, osim jednog gostovanja u političkoj emisiji "Hit Tvit" početkom ove godine.

Novi presedan napravljen je baš danas. Kako je i sama najavila tokom jutarnjih časova, JK je ponovo na TV Pink i to po pozivu Milice i Željka Mitrovića koji uređuju programsku šemu pomenute >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << televizije. Evo o čemu je reč.

Jelena je tokom današnjeg dana najavila da će se ponovo pojaviti na TV Pink i to u emisiji u kojoj je, kao što smo već napisali, gostovala početkom godine.

Reč je o emisiji "Hit Tvit", autorke i voditeljke Verice Bradić. Iako je Jelena primarno pevačica, ne treba zaboraviti da je i multimedijalna ličnost, ali i neko ko ima stav na svaku temu, od ekonomskih, socijalnih, pa sve do bilo koje društveno angažovane teme.

Karleuša je u jeku skandala koji je okružuju odlučila da se ponovo pojavi pored televizijskim kamerama, odevena besprekorno kao i uvek, kako bi govorila o svemu bez zadrške, a kako će sve to izgledati (verujemo vatreno i upečatljivo), ostaje nam da ispratimo u ostatku večeri.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.