DOBIJA JEZIVE PRETNJE: Zorica donela odluku koja se tiče učešća u Zadruzi 7 - druženje sa Anom došlo joj glave

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2023, 11:58

DOBIJA JEZIVE PRETNJE: Zorica donela odluku koja se tiče učešća u "Zadruzi 7" - druženje sa Anom došlo joj glave

Podelila je i drugu stranu medalje sa javnošću.

Pevačica i bivša zadrugarka Zorica Marković još uvek snosi posledice zbog druženja sa Anom Ćurčić, pa svakodnevno dobija uvrede i pretnje.

Pevačica je rešila da se posveti sebi i karijeri, jer se od poslednje sezone rijalitija "Zadruga" još uvek nije oporavila, kako prenose mediji. Kako kaže, prete joj zbog Ćurčićeve i Ace Bulića.

 - U "Zadrugu 7" neću ulaziti, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osećam se kao isceđen limun, jedva sam došla sebi. Nastavljam dalje svoj život. Osuđuju me, pljuju, krive, prete, ne znam šta je sa mozgovima ljudi i učesnika, urnišu me. Rade to zbog Ace i Ane, ali ja imam pravo da se družim sa kim hoću, pa i oni se druže sa kim žele, ko im brani. Šta će Ana da radi u svom životu mene ne zanima, ja se ne mešam u te stvari, nikad me nije uvredila, mi smo dobre. Ja sam iz emisije saznala da je sa Acom u vezi, a mene osuđuju zbog toga - dodaje pevačica.

- Pa me osuđuju kako sam hvalila Acinu bišvu, a ja osobu nisam videla u životu, samo sam ponovila ono što sam čula da je Aca pričao, a i Ana. Ja sam im kriva što su Aca i ona zajedno, za sve krive i pljuju mene!? Kada sam bila u "Narod pita", krenuli sa pozivima, pa s*ru i p*šaju po meni, a ja sam krv prop*šala da bih došla do ovoga što jesam. Ne mogu nikom da zabranim da me kritikuju, ali baš su mizerni i udaraju nisko. Sve to ide od bivših rijaliti učesnika - ističe Zorica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.