DETALJ RASKIDA SVIMA PROMAKAO: Luna usled GROMKE HISTERIJE nije pazila na reči, urla - OVO se omaklo

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2019, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DETALJ RASKIDA SVIMA PROMAKAO: Luna usled GROMKE HISTERIJE nije pazila na reči, urla - OVO se omaklo

Ponovilo se!

Luna Đogani je prethodnog dana od Drveta mudrosti dobila zadatak da do Dana zaljubljenih svom dečku Marku Miljkoviću saopšti da je trudna i ona je taj zadatak prihvatila. Međutim, sinoć u toku emisije, Marko je pred svima odao da mu je Luna šapnula da ima tajni zadatak i tako je njen zadatak propao. On je rekao da ne želi takve igrice i ne želi igrice u koje je upletena njihova veza.

Pogledajte rezultate

Lunu je ovaj Markov gest povredio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i ona je otrčala u pab, gde je potom plakala i tugovala zbog toga što ju je dečko javno povredio, a ona je na taj zadatak pristala zbog njega.

- Samo si tu da te iskoriste. Da te bace kao kera posle. Muka mi je. Mrzim muškarce. Ja bih rukama i nogama kopala za nekog koga volim - komentarisala je Luna dok je plakala.

- I opet ja radim isto. Opet ja želim nekog da usrećim. Šta me bre boli ku**c za Dan zaljubljenih? Što bih ja tebe učinila srećnim - upitala je Luna Marka.

- Ja sam zbog tebe otišla tamo jer si ti hteo da ideš napolje u tvoj omiljeni restoran. Je li tako bilo? I ja sam ti to učinila za tebe i ti si se popišao po meni - rekla je blogerka svom dečku.

Detalj koji nije promakao nikome jeste da Luna u svakoj svađi, i posle svakog raskida ponavlja kako je Miljković i muškarci u njenom životu iskorišćavaju.

Da podsetimo, jednom prilikom kada je Milan Milošević ušao kako bi preneo pitanja publike u "Zadrugu", Đoganijeva je bila u svađi sa Miljkovićem, a tada je pitala sve da li je ona ružna i debela, pa joj svi naglašavaju kako je samo radi s*ksa iskorišćena u svojim ljubavnim pričama.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.